Разноразно питање

1. A cekaj, jel mogu ja da otvorim pajonir pa da meni taj neko uplati pare a ja onda da to dignem samo u dolarima negde? Ili da prebacim ma moj dolarski racun u domacoj banci? Ili mogu samo da placam tako, ne treba mi za placanje jbg

2. Procitao sam i da si napisao da ima po blogovima al mi lakse da pitam tebe hahah jbg. Da, necu da prijavim jer da hocu slao bih fakturu samo i to je to banke bi odradile svoje uz minimalnu proviziju al to mi je jos veci gubitak onda. A i problem mi je sa cekanjem od 10 dana jer vec posle 5 treba da spremam sve za novu uplatu da se tako izrazim a posto idemo bez fakture i ugovora nista ih ne sprecava da mi ne plate jelte. Za jedan mesec toga necega sam spreman da rizikujem za mesec ipo vec nisam jbg

3. A ti papet ne seri nego nek ti spakuje na prvi bus banja luka - novi sad i dajte vozacu 500 dinara kad donese pare i cao

4. можеш да подижеш само на банкоматима. мислим да овде не можеш да дигнеш у доларима, али нисам сигуран. ако подигнеш у динарима (или у еврима евентуално) опет плаћаш провизију плус курсне разлике. а ако хоћеш да пребациш са пејонир америчког рачуна на свој у србију опет се враћаш на почетни проблем.

имаш евентуално опцију за коју не знам много, а то је да картицу за девизни рачун коју је издала домаћа банка повежеш са својим пејонир или пејпал налогом и да онда повлачиш паре са пејпала на свој рачун преко картице. и ту исто имаш две провизије, али не знам баш колико то изађе. у сваком случају сви ту гледају да те одеру, код девизног прилива на рачун бар знаш колико и увек је исто.

5. Pa banka mi lagano izda dolare, sto bankomat ne moze :(

Bukvalno svi gledaju da te oderu jebo im pas mater. A i kod deviznog priliva moze da se desi da moras da dokazujes poreklo novca(nije mi se jos desilo za sada) jer moras da navedes ko ti salje novac i zasto. Meni teca salje pomoc kao clanu porodice xd

6. Procitao sam i da si napisao da ima po blogovima al mi lakse da pitam tebe hahah jbg.

па кажем ти да у сваком случају погледаш по блоговима, пошто има гомила људи који само тако примају паре и имају више искуства. ја ти само набацујем оно што знам о томе да стекнеш неку слику шта ти никако не одговара, шта би могло да ти одговара и сл.

7. Mislim ok ja sam govno necu da platim porez na zaradu ali mi nerealno da srbi nisu nasli neki nacin da izjebu sistem i plate neku minimalnu proviziju

8. Pa moracu da guglam onda jos malo jbg

9. Ovaj šiptar i dalje kenja o nekim virtuelnim dolarima i kako da mu ih prebace bez poreza i to.

10. Ima li neka opcija da definicije na cirilici budu na latinici? Bukvalno imam skrinsot neki definicija na latinici a sad kad ih nadjem na ćirilici su. Presporo čitam ćirilicu i onda ni ne pročitam defku, odustanem.

11. Ajd da probam i ovde, može li neko na pvt da mi baci torent za the house that Jack built. Bio bih mnogo zahvalan :)

12. Igrala je Zvezda onu noć kad si tražio tamo si realan aaxaaxax

13. Znam, shvatio sam to kada sam postovao ali sam bio pijan pa me voleo kurac xd

14. Ima li neki sajt za knjige kao što je imdb ili rottetomatoes za filmove i serije?

15. Ako ima sigurno nije ni blizu veliki kao sto je imdb.

16. Ima goodreads, prilično je popularan

17. Goodreads bez konkurencije. Jako fin sajt

18. Da li je troll na forumu onaj ko od 21-27 godine menja ponasanje,stavove,poglede na svet,navike,nacin izrazavanja.

19. Preporuka za polovan DSLR fotoaparat za totalne početnike? Devojka šminka pa joj treba za instagram da ima kvalitetne fotografije. Vidim na Com trade-u da ima Canon EOS 4000D za 37k nov, ne znam je l' vredi u to uložiti, ili uzeti nešto polovno? I da li ima nešto polovno recimo do 250 evra fazon?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.