Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Meni je ovo vrsilo posao: https://github.com/invicnaper/spotify-dl
Petnaestog decembra idem u Pariz, tačnije od 15. - 19. sam u Parizu, hotel i kartu sam rezervisao još u avgustu. Sada koliko čitam I gledam tamo vladaju strašni nemiri, protesti, turističke atrakcije su zatvorene, ima povređenih, mrtvih, narod nezadovoljan, protesta sve više, restorani zatvoreni itd. Šta bi bila neka vaša preporuka da li da idem u taj ukleti Pariz koji je odjednom postao bojno polje ili da ne odem, mada ukoliko ne odem moram svejedno da platim punu sumu hotela. Ili da im pošaljem email da li mogu da mi zbog ovog rizika vrate novac, ne znam ni sam više, u banani sam.
Nece ti vratiti novac.
Gde citas? Ne kazem da nije tako,ali nasa govna vole da prave dramu od svega,domace ili strano nebitno. Tipa najavljuju rat izmedju rusije i ukrajine,na cnn i bbc je to vest ispod rezultata nba od sinoc. Tako da to sto blic pise da ce goreti Pariz i biti DRZAVNOG UDARA (FOTO,VIDEO) ne znaci da je bas toliko dramaticno.
ја сам гледо пар кличова, одиста је погром у француској велики, ломљење насве стране
Juri na fb neku stranicu tipa SRBI PARIZ SRBI FRANCUSKA, pa se raspitaj kod njih mozda? Zive ljudi i rade tamo znace najbolje
To su lazi. Nema nikakvih nemira u Parizu, jedini su bili protiv onog zakona oko goriva. To je izboreno i sad zivot tece sasvim normalno.
Bogami ne bih rekao da je mirno, osim ako ne želiš da pošalješ u Pariz pa da vidiš kako se autor krajsler više nikad ne uloguje.
Tamo se puč sprema, ja ne verujem koliko malo sreće imam s tim putovanjima, prošli put želeo đavolji most da obiđem koji zajedno sa vodom i odsjajem pravi savršeni krug, ja tamo a ono presušila voda, restauracija do 2021.
Ovde u usranom Parizu najveći neredi još od 1968.
To je plan hoce da te smaknu, sad znamo kome smeta jak krajsler
Idi na reddit francuska,pariz,evropa pa gledaj sta se desava.
Dobre savete daje velikiblek, već sam pitao na nekoj grupi, kažu da je mirno da dođem, da prave sranja po nekim kvartovima samo.
Dolazis sa balkana gdje te saban iznabada šaberom za 2 eura i kao frka ti za proteste. Pariz je metropola, smjesti se negdje u bogu iz tregera, i obilazi centar kad ne bude tih sitnih protesta i eto :)
Plidu volim te
❤
Zna neko koja je pjesma, shazam ne prepoznaje.
https://www.youtube.com/watch?v=3pVjqbu2yAY
Inače se pjesma najbolje sluša ok se gleda klip, ovaj sa fejsbuka je boljeg kvaliteta.
https://www.facebook.com/BuseeetHahahaha/videos/345490006230905/?__xts__0
Da li uopste ima ime ova pesma? :)
Mozda je samo svirana za tu jednu priliku.
Brate to je prilika da vidis Pariz u svom izvornom duhu. Steta sto su ukinuli giljotinu. Osim ako nisi tip turiste koji bi samo da se slika ispred najpoznatijih turistickih atrakcija i vrati se u hotel, bice ti do jaja. A sto se nasilja i bezbednosti tice, kontam da ako imas malo mozga u glavi i doze opreza, nece biti strasno. Protesti su, lemaju se sa policijom, ali nije jebena Sirija.
Nije samo o strahu reč sevastokrator95, zatvorili su ukupno 36 stanice metroa, neke restorane, prodavnice, pekare, ulice blokirali. Mislim provešću se u pičku materinu baš.
Otkaži i to je to.
Nisam znao da se bas to odvija u Parizu 0.o
Znao sam da ima sranja ali bas toliko ne.
Ja nisam ni slutio, bas su pukli francuzii