Prijava

Brate danas je 8. otkud znas da ce protestovati i 15og?

Otkazi, svak normalan bi imao razumjevanja

A na tim protestima moze neki musliman da dodje i raznese se opusteno.

Okupljenje Francuza na jednom mestu je idealno sta vise za njega.

Protestuju već četvrtu nedelju zaredom (uvek subotom samo), nedeljom se čiste ostaci, stakla, zapaljeni automobili, baklje... Što je najgore ne mogu ništa otkazati tek tako jer preko bookinga sam rezervisao I unapred sve platio, tj garancija im je moja kreditna kartica, mogu da napišem imejl kako sam se usrao ko foka i da se najverovatnije neću pojaviti pa da pitam moram li onda svu sumu da isplatim. Ako budem morao da platim sve onda idem da ne propadne keš, dosta ljudi kaže da prave sranja samo na jelisejskim poljima kod trijumfalne kapije koju su unakazili, a svi ostali delovi grada su najnormalniji. Oni neće stati, imaju preveliki uticaj na vlast i imaće sve više želja koje će Makron ispunjavati da ne bi bilo daljeg sranja.
Eno I u Belgiji I Albaniji ista priča, sad su protesti u modi. Debili.

Ako ti je non refundable rezervacija, onda su ti novac verovatno već rezervisali sa kartice, proveri prvo to. Ako nisu, skini novac, ne mogu ti ništa kad otkažeš rezervaciju.
Ako jesu, napiši im emotivan mejl da se plašiš za svoju bezbednost i pitaj da li mogu da ti vrate novac jer strahuješ za život.
Neki hoteli izlaze u susret, pa će ti otkazati ukoliko dovoljno ranije najaviš otkaz rezervacije. Postoji i mogućnost da neće da ti vrate novac, ali da će da ti ponude da promeniš datum rezervacije, tj kad ti hoćeš u naredna tipa 3 meseca.

Koliko si ti svilen,Krajslere,sada sam proverio o cemu se radi i ti si se od onoga uplasio,na ono i zene idu cak,cak vise zena vidim na nekim slikama.

Idi slobodno, ja sam bio od 6 do 25 novembra u Parizu, zvao me Putin bio nista nije mogao da uradi s Trampom pa sam morao da pomognem jer ja znam engleski bas dobro.

Samo da vas majmune obavestim da je Stevica Markovic iskopan sa Per Lašeza još 2000-te jer niko od nas KRETENA nije platio ni dinara za grobno mesto dvadeset godina... Treba nas jebati sve kolektivno kad smo kreteni, u kako sam popizdeo strašno. Skinuo sam zastavu kosova iz notr dama pred zatvaranje ali je popadao ceo red ujutru su vratili sve mamu im jebem.
I da, saznao sam neke stvari vezane za razvoj geopolitičke situacije koje su me obradovale do blage euforije.

Pola od navedenog sam izmislio.

Dukka imaš pravo.
Neko zvj9yhsk nije u pitanju strah, više nemogućnost doći od hotela do tornja, od tornja do tipa diznilenda, luvra, nema metro, autobusa, euforija kao pred revoluciju.
Torazulu obriši post brt

Idi da ne propadne lova druže haha

?
Letis Wizzairom za Bove?

Nabasao sam prije oko mjesec na tviter profil neke isfrustrirane lezbe tada je na profilnoj drzala nekoga sa gumenom maskom jednoroga i pisala je kako je svijet mizogen i patrijahalan i td. Ne znam ni jedno slovo imena, da li nekome zvuci poznato?

I onda si planirao da ides onim bednim kombijem do Pariza.
Posto sleces oko pola tri, dok dodjes i smestis se to je sest, pola sedam za vece ti je najbolje da posetis Monmartr Sakre Kor i da veceras u recimo Clarion de Chasseurs uz kvalitetan live dzez i obavezan Creme Brouilee, ako je buljava konobarica onda je sve ok, konobar je retard, drugi dan sta, Louvre kupi kartu i odstampaj je preko interneta doplati 5 e za nintendo audiovodic i najavi u koje vreme ces da udjes da ne bi cekao bezveze u redu, i treci dan ili Ajfel za koji ces cekati najmanje dva sata plus krstarenje Senom posle ili Dizni metro pa voz, i opet neces obici ni jednu osminu i vracas se kuci al bio si u Parizu slikaj se obavezno.

Можда Ана Јакшић или нека слична њој??

Она ми је прва пала на памет.

Bila je iz Bg ili Ns, nije imala svojih slika naravno sto ce znaciti i da je debela.

slusaj me dobro ja sam bio u dizniju u parizu i na svim tim turistickim atrakcijama tamo jos dok nisu ni postojali ti protesti, tako nemoj meni da bacas te spike kao ides u pariz jer sam ja vec bio nekoliko puta pitaj sta te zanima

Šta se radi pezos tu u tom diznilendu? Nemam predstavu iskreno

Variš buksne sa miki mausom

Комшија у мене набавио керину и спава с њим. Он, жена и кер. Има ли ту неке тајне акције шта мислите?