Znam da ne moze potpuno, nego me zanima da li moze da osvjezi bar jednako koliko i zvaka? Ni ne jurim neku perfekciju, nije kao da se krijem od roditelja da pusim, nego cisto da zamaskira malo, da ne bude ko da sam tek iz kafane izasao
nzm dal pomaze za cigare, al za alkohol odlicno pomaze da izbrise zadah....zveknes rakiju i onda pospricas, ko da je nisi ni popio...znaci pomaze i za cigare sigurno.
nego, gde se sisate u NS, de je najbolje? al tu negde po centru
jezim se na ove stvari ko ovaj berberaj, kao ima dusu ima svoju pricu, brt necu da idem tamo da se druzim sa njima i da im za to dam 1000 din....mada ako samo cute i bas odlicno rade onda mi je ok da platim oko 650
navukao sam se na fisherman's friend ovih dana kad mi je nos bio zapusen, jace od strepsilsa bombone hahah i ima ih za 3 dana da jedes, vredi 100 dinara po mom misljenju (cena moze da varira u nebeogradu odnosno bedi i sirotinji)
Da li je neko nekad jebo svoju profesorku sa fakulteta, i kakvo je iskustvo imao ako jeste? I na koju foru da je startujem, da li da vadim budalu na keca?
Brt osvezava ali nema te zvake ni spreja da sakrije pljugu dzabe se cimas
Znam da ne moze potpuno, nego me zanima da li moze da osvjezi bar jednako koliko i zvaka? Ni ne jurim neku perfekciju, nije kao da se krijem od roditelja da pusim, nego cisto da zamaskira malo, da ne bude ko da sam tek iz kafane izasao
Moze naravno, ali vidi da uzmes neki kvalitetniji da ne ispari odmah. Imas i one listerine male bocice mogu da se nose svugdje, a efikasan je bas
Ima li ko da bas dobro poznaje zene, pustio bih mu glasovnu poruku jednu da mi resi neke dileme
znam ja, zvali me u osnovnoj skoli zena brate moj, samo pitaj sta god treba, pomocu ti
Mujice: Fišermens frend
Zahvaljujem
Maestro posalji meni na pvt voljan sam da pomognem
maestro da mi se napusi kurca, debelog, zadriglog, neobrezanog.
sad sam pokusao da pomognem vukajlijasu i nikad vise, murs svi
nzm dal pomaze za cigare, al za alkohol odlicno pomaze da izbrise zadah....zveknes rakiju i onda pospricas, ko da je nisi ni popio...znaci pomaze i za cigare sigurno.
nego, gde se sisate u NS, de je najbolje? al tu negde po centru
jezim se na ove stvari ko ovaj berberaj, kao ima dusu ima svoju pricu, brt necu da idem tamo da se druzim sa njima i da im za to dam 1000 din....mada ako samo cute i bas odlicno rade onda mi je ok da platim oko 650
msm ocu da kazem da nisam ni malo urban lik i to
Brt tamo gde je 300 din cena, sve preko ili ispod je sranje, to je nepisano pravilo
Пезос пичка ХАХА
navukao sam se na fisherman's friend ovih dana kad mi je nos bio zapusen, jace od strepsilsa bombone hahah i ima ih za 3 dana da jedes, vredi 100 dinara po mom misljenju (cena moze da varira u nebeogradu odnosno bedi i sirotinji)
Nije los fishermans ali listerine bocice su odlicne. Izbjegavajte samo one zelene kao pepermint, suse se usta bude isti kurac kroz sat vremena.
do jaja je osecaj tog sranja za ispiranje usta kao klinac sam jednom za 1 dan sve iskoristio hahah
lijep si plidu
Da li je neko nekad jebo svoju profesorku sa fakulteta, i kakvo je iskustvo imao ako jeste? I na koju foru da je startujem, da li da vadim budalu na keca?
Ја сам јебо 4 пута