Posaljes sliku kurca naravno, ne vadi ga uzivo kao sirovina na keca
Словима Ч Е Т И Р И пута
Јесте ли икад пробали сканк? И ако да, колика је разлика у јачини ефекта у поређењу с травом?
хаха, па суштински нема разлике. разлика је квалитет. рад произилази из тога.
траву бациш на поље и она роди а сканк је углавном индоор и далеко се озбиљније ради на њему. укрштање, садња, пх вредност, земља, ђубриво, сорте итд.
ŠTO SE NE USAGLASE TAĆAN DATUM BIŽIĆA DA LI JE TO 25.12 ILI 07.01, STVARNO TO NERAZUMIJEM.
ja sam zaljubljen u jednu profesorku nije nesto mnogo starija i sva je cedna nekako izgleda kao da joj je majka najbolja drugarica ljubio bih je dok ne svane
anjnjnj prelijepo
Ако су босанци међеди шта смо ми херцеговци? Како на нас народ гледа изузев чињенице да смо морални гмизавци?
Svi ste vi bosanci, tako vas vidimo.
Boljo ti si bosanac pravoslavne vjeroisposvjesti :p
Mostar.
Mostar je lep grad.
Ти си чистокрвни Србин чији су преци насилно индоктринисани у ислам. Вратите се правом идентитету по примјеру Емира Кустурице браћо наша. <3
Они из Сплита су исто Босанци, јел да? У Крању такође? Досегла та Босна све до Минхена јеботе.
Boljo nemiran si, okreni se religiji mira :D
Нећу али запослићу се ко мујезин. Чујем да су плате добре.
А што не би као православни поп, шта, није ни њима лоше
Не волим децу па не знам како би то ишло
Па гураш им главу у воду и добијеш паре за то, још и супер што их не волиш
https://youtu.be/aFGHerqhSC8
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Posaljes sliku kurca naravno, ne vadi ga uzivo kao sirovina na keca
Словима Ч Е Т И Р И пута
Јесте ли икад пробали сканк? И ако да, колика је разлика у јачини ефекта у поређењу с травом?
хаха, па суштински нема разлике. разлика је квалитет. рад произилази из тога.
траву бациш на поље и она роди а сканк је углавном индоор и далеко се озбиљније ради на њему. укрштање, садња, пх вредност, земља, ђубриво, сорте итд.
ŠTO SE NE USAGLASE TAĆAN DATUM BIŽIĆA DA LI JE TO 25.12 ILI 07.01, STVARNO TO NERAZUMIJEM.
ja sam zaljubljen u jednu profesorku nije nesto mnogo starija i sva je cedna nekako izgleda kao da joj je majka najbolja drugarica
ljubio bih je dok ne svane
anjnjnj prelijepo
Ако су босанци међеди шта смо ми херцеговци? Како на нас народ гледа изузев чињенице да смо морални гмизавци?
Svi ste vi bosanci, tako vas vidimo.
Boljo ti si bosanac pravoslavne vjeroisposvjesti :p
Mostar.
Mostar je lep grad.
Ти си чистокрвни Србин чији су преци насилно индоктринисани у ислам. Вратите се правом идентитету по примјеру Емира Кустурице браћо наша. <3
Они из Сплита су исто Босанци, јел да? У Крању такође? Досегла та Босна све до Минхена јеботе.
Boljo nemiran si, okreni se religiji mira :D
Нећу али запослићу се ко мујезин. Чујем да су плате добре.
А што не би као православни поп, шта, није ни њима лоше
Не волим децу па не знам како би то ишло
Па гураш им главу у воду и добијеш паре за то, још и супер што их не волиш
https://youtu.be/aFGHerqhSC8