Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
боље ово него сисање крви из обрезаног курца као што има у одређеним богомољама.
???
https://www.youtube.com/watch?v=N0Xk1fRd24c&fbclid=IwAR12oXseqaz4fkibs53rd1s1tB1GB2lvN6e8X6_He0mCdl37EVummNQfkUU
nek neko napravi temu o cenzuri medija posto nemam ovlascenje iz nekog razloga
Ajd nemoj vise ovo svinjce malo da kacis, jebemu majku u picku midzetsku
Kurcu hvala pa su ga ukinuli
Добар је Ике скроз.
Na stranu ko ima kakvo misljenje o njemu, glupan ima poentu, radi se o tome da ga je Vucic ukinuo, kao i bezbroj drugih stvari
EDIT: ko ima kakvo misljenje o Ivanu, ne o glupanu, to sam mislio
Оклен то да га је ВУЧИЋ укинуо, шта сад шта год да се деси Вучић је крив јелте
pa i ja mislim da su mu fore bile za degene ali ok je ovo sve ostalo sto je uradio i podrzavam ga
Pa da ima veze sa Vučićem kao i 90% Vučić related stvari naravno ne direktno sa njim, ali sa njegovom vladom, sa SNS-om itd itd
VUZI JEL TI UKUSAN SENDVIC BOTINO??
inace koliko sam cuo ukinut je zbog SNSa, sto je i logicno jer se u svakoj epizodi zajebavao na njihov racun, ako nije onda se ovim putem izvinjavam gospodinu Vucicu i nadam se da mi nece zamjeriti.
Zajebava se i Kesic na razne racune pa nije ukinut
Па није ВУчко толико умоболан да укида шаљиви шоу програм који тера већ 10 година и који никог није увредио, какав снс укид, какве бакрачи, мислим шта, прва променила власника, мења се шема и ето нема више Икеа на Првој.
Елем, сендвич и вода су врх гурманлука.
mozda i bude, nije ni Ivanovic bio ukinut dok nije ukinut
lol, vucko je toliko umobolan da je ukinuo i mnogo beznacajnije stvari. opet kazem, nemam neke provjerene informacije, mozda i jesi u pravu, mozda stvarno nema veze s njim, ali "nije vucic umobolan" je jednostavno lol izjava
Па није ВУчко толико умоболан да укида шаљиви шоу програм који тера већ 10 година и који никог није увредио, какав снс укид, какве бакрачи, мислим шта, прва променила власника, мења се шема и ето нема више Икеа на Првој.
Елем, сендвич и вода су врх гурманлука.
Pa ono otrpilike je toliko umobolan jbg.
Možda čak i malo više
Па у смислу није умоболан да га увреди неки шоу програм за који је чуо тек кад је гостовао у њему, хајде сад.
Да се оградим, нити подржавам нити осуђујем прецедника, министре, премијере итд.
Не занима ме политика, и тотално ми је болна тема то.
Sine novinari dobijaju pretnje. porodice im dobijaju pretnje, pale im kuće, dovode jebene klinke od 20 godina da vrše reportaže gde govore da je bilo "DALEKO MALO" ljudi, ministar policije je odjednom prostorni jebeni planer koji detaljno objašnjava zbog jebenog položaja zgrada i širine ulica i vektorskog kretanja vetra i ostalih govana zašto na nekoj slici ne može da bude 10 iljada nego maksimalno 500 ljudi.
Ma opušteno i mene tek boli kurac, samo kažem da da na žalost toliko su umobolni ti ljudi hahahahaha generalno to je ona u nas srba poznata navijačka "više mrzim tuđi klub nego što volim svoj" e oni bukvalno po tom principu funkcionišu.
Koliko vi gore ne znate ni kurca jebote