Разноразно питање

1. dobro je kada cigani psuju na ciganjskom.na suprotnim stranama ulice pa se dovikuju.ono njihovo kurafte.

2. Čikungava kuravte kokala mamalela teritorijalni integritet be daje

3. куросаве

4. Tako mi Allaha najbolji smo

5. ово испитивање на 3:57 ни кристоф валц не би боље одглумио

6. поука клипа је фундаментализам или смрт

7. https://www.smeh.rs/kategorija/slengovi/
    ЕВОГА јебени сајто који објављује вукине одабиране, кога занима пошто сам питао пре пар страна за овај сајто.

8. (((ко))) стоји иза овог напада
    https://www.youtube.com/watch?v=rqazVqvMJf8

9. Ајц цвај полицај

10. Јел пуши овде неко цигарилосе, томпусе и тако то?

Напишите ми неки интро, где најбоље куповати, које марке су добре, колико дође у паковању, цене и све остало јер сам тотални немач појма за те ствари.

И да, не требају ми оне скупе што Тика Шпиц пуши што имају име и презиме, немам ја џеп за то, оћу нешто доступно обичном смртнику

11. Пушио сам једно 3-4 пута и не бих никоме препоручио. Нема неки посебан укус, више се конзумира ради истицања неке друштвене надмоћи него гушта. У РС нема да се купи прије аеродрома и неких већих продавница, али чини ми се да у Београду имаш по киосцима, за оне дебеле Кубанке знам да имају јефтино. Препоручујем Тосканело ако си баш запео да пробаш, мислим да нису превише скупе а њих узима већина људи за које знам да то пуше. У кутији их дође исто као и цигарета готово увијек.

12. Naravno.. i ne da pušiš dok čekaš autobus ili sediš u kafiću, nego posle nekog bogatog ručka i uz čašu kvalitetnog pića, ja preferiram Kohibu uz Campari dok mi čika Buljina šveca natenane polira kacigu

13. Хвала за инфо

14. Naravno.. i ne da pušiš dok čekaš autobus ili sediš u kafiću, nego posle nekog bogatog ručka i uz čašu kvalitetnog pića, ja preferiram Kohibu uz Campari dok mi čika Buljina šveca natenane polira kacigu

Ево мени твоја кева управо сада баш предано полира кацигу, види се да има доста искуства. Окачила је гаћице о штрик да буде спремна и ужарена за оно што слиједи. Биће болно за њу као и увијек.
    Не би се рекло да је жена са овако изоштреним моторичким способностима родила ментално ретардирано дјетенце :)

15. У РС нема да се купи прије аеродрома и неких већих продавница, али чини ми се да у Београду имаш по киосцима

Gdje živiš ti jbt, bukvalno na svakom kiosku i svakoj pumpi imaš da kupiš i cigariljose i tompuse.

16. Tompusi se ne kupuju po trafikama jebem ti sirotinju

17. Jel i vina kupujete u bingu i konzumu jeba te

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.