Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pa četvoronogi orao... pobogu buksnome
u jebote, fala šanze! el ima to kod mene u pomoravlju? nisam viđao te orlove
Ima, doveo Palma u zoovrt!
Кад се пости не јебе се кол'ко ја знам :)
A šta misliš zašto sam ja prestao da postim kad sam se oženio? :)))
Па због таште! И овако и онако нећеш у рај ако си у сродству са шејтаном ололо
A i meni je čudno ovo ČETVORONOGE TICE, trebamo pitat Facu šta je to, jelte, on bijaše neki crkvenjak, monah, šta li je....
Да се не би чистио, сад можеш да будеш грешан :)
Има ли у Србији неко да се зове Исус? Јел' познаје неко неког Исуса или зна неког ко зна неког Исуса?
Ima jedan Isa al on ti je iz islanma, duplira nekog lika od Hristovog doba, ne pitaj.
Šta je Liverpul uradio danas? Koji je rezultat. Ne možemo da nađemo.
E našla sam!! :))
Liverpool 5 - 1 Oldham
http://vukajlija.com/vidi-ga-mali-ker/332020?fb_comment_id=fbc_10150573191370643_28926842_10151095500185643 kako je ovaj lik sa fejsbuka komentarisao defku dok je bila obrisana?
nema vise komentara,obrisao je valja,ali bio je u vreme dok je bila u groblju
gde da kupim dobar pikado?
Мене сморена са вуке зове исус ? Море проћи ?
Ne znam za Isusa al znam da postoji Elvis
ja znam cigana elvisa
Devetare, eno ga na posteru, UKAZAO NAM SE!!! Je li Isus pravoslavac, neki nas lazu da je Jevrejin? Jer da je Jevrejin, mi bismo svi bili Jevreji, jer svi smo mi postali od Hrista i Eve, right?