Разноразно питање

1. Može li neko od administratora, nekada divne nam Vuke, da permanentno banuje bogalja pod imenom Nemaminstagram sa sajta? Unapred zahvalan

2. Већи полупанац од Прелепог црнца Фрејда. Мада није искључено да се ради о истој особи.

3. da je neko izuzetno nezadovoljan zivotom i da mrzi sto je ziv to se da videti sto u 9 recenica u barem 7 spomene neki statusni simbol....kao bas me briga necu da se hvalim al eto da napomenem (da slazem) da nosim armani majicu....nisam imao puno kod sebe 900e...kao to mu je nista, dnevnica i tako neke price....pa imas 40 i kusur godina i opisujes kako si skupo ali jednostavno pre svega obucen.....jebo te baku da te jebo idi kuci sutiraj loptu sa detetom brzo rastu posle ce ti biti zao, mani se armani majica

pa nije to sto sam nezadovoljan zivotom, nego sam komplesas jbg, kako ne kapiras, ali nisam ja onaj pink/grand komplesas seljacina, nego na nivou...

a za ovo drugo si nazalost u pravu, ali jbg jednog dana kad budes imao decu vidices kako ces razmisljati... da li da budes pored njih i zivotaris, ili da im nesto u zivotu stvoris... raznih nas ima

4. Ali sve to što opisuješ je jebeni prosek, šaomi telefon, ona najgrđa trenerka što visi na tebi kad je obučeš ko bolničke krpe, imaš 800e u džepu a otišao si Bogu iza leđa.

Kao sve mi plaćeno pa samo imam 800 evra. Brate, kartica neke najjadnije banke prolazi svuda u svetu, da si bogataš kao što pričaš, ne bi ni nosio 800e (čitaj 250e) nego bi jednostavno sve plaćao karticom.

Haha, nosi 250e u čarapi i kupio skršeni šaomi za 20e..ala se odao lolo.

Ne sad ozb, ovaj Bombas je puka sirotinja koja je građevinom ili tako nešto zaradila neku siću i u svojoj glavi tripuje da je to puno para.

5. pa cekaj jesam slepac ili se kurcim nesto, ne kapiram sad jbg.., uostalom nije rec o meni, radi se o tvojim lazima Tilmo

6. Thilmo to sto je bombas siromasan ne znaci da ti nisi lazov. A moze se uzeti u obzir da bombas I nije siromasan kad uzmemo da o njegovom siromastvu svedoci patoloski lazov.

Btw, ne usko vezano za samu temu, od kad je tolika sramota biti bez para? Vidim taj trend ovde i nije mi jasno. Msm oduvek su ljudi bili iskompleksirani zbog toga i vodili su racuna vise o tudjem novcaniku nego svom, ali od kad tacno nije blam pokazati da si toliko sitna dusa javno?

7. pa nije to sto sam nezadovoljan zivotom, nego sam komplesas jbg, kako ne kapiras, ali nisam ja onaj pink/grand komplesas seljacina, nego na nivou...

pink/grand komplesas seljacina, nego na nivou...

8. ne znam brt, mislim da lazes to...

9. Haha ali tilmo da se izvadi da nije lazov proziva bombasa da je sirotinja i treba da mu mi kao verujemo na rec haha i drugo treba kao da ne znam, osudimo bombasa zbog toga? Haha sta?

10. Plus ovo kao i to sto ima je stekao nekom gradjevinom, izvini molim te prodavcu kulena obracacemo ti se sa gospodine

11. Hahaha, ali toliko mogu sad ja ili bilo ko od vas mislim da izvadim kitu i masem okolo i opet da budemo svi u pravu jer svi znaju da je Tilmo lazov, mislim cak ti za to i ne treba mozak, intelekt ne ucestvuje i misao je slobodna, eto toliko je zakopao sam sebe... znaci evo pravim budalu najvecu od sebe vec sat - dva i opet je Tilmo na tapetu, niko ne obraca paznju na moja baljezganja, eto koliko se ukanalio...

12. Evo čitam zadnje dve strane i niko nije obratio pažnju na tebe, niko. Xd

13. haha pa tebe ne racunamo, ocito imaz zelju da skrenes fokus sa sebe

14. Ja te jebem realno.

A o skidanju fokusa, pogledaj tvoja zadnja dva posta, primetio sam odmah da se koprcaš ali me mrzelo da se bakćem više. Popišan si realno u facu.

Odoh na pivo u igraonicu..dis iz lajf.

15. Lepo se provedi, a ja odo da operem spermu sa face

16. ko pobedio na kraju, ko bogat a ko govno, nisam ukapirao`?

17. Btw, ne usko vezano za samu temu, od kad je tolika sramota biti bez para? Vidim taj trend ovde i nije mi jasno.

pa nije sramota, al je sramota da neko toliko mrzi svoj zivot da pocne da izmislja neke price da bi drugi pomislili kako ima, a njemu svako jutro ono govno crno ko zemlja, i jos ova tvoja simpatija bombas svima se obraca sa visine u tom ekonomskom smislu, svi su mu kao sirotinja....ili onaj debilko plidu cale mu odvajao cevape od usta da bi mogao anemicnom sinu da kupi matorog tuarega od 6000e i ovaj umislio da moze da kupuje ljude kolko je bogat.....takve i treba tovariti da su sirotinja, bukvalno su finansijski u rangu sa shomijem, a svi znamo kakve shomi nosi farmerice, obucu itd..

18. Ostaviću ja moj žiro račun pa bombi i tilmo uplaćujte pare. Ko bude više uplatio u naredna 24h taj je pobednik, ko uplati manje je smrdljiva sirotinja. Gubitniku neće biti vraćen novac jer novac ne pripada sirotinji, a pobednik je svakako dovoljno bogat da može da alali to. Šaljem račun u pvt pa krećemo

19. Ja sam govno i sirotinja, dalje ne znam, ovo za celta... ali ne okrecite temu jbg, poenta je druga cele price

20. usput, hladan znoj me od Pezosa obliva, sta se desilo sa tim covekom ko ce ga znati

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.