Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
niko me ne voli
Jeste bogat, jer čak i da sjebe svu kintu koju je stekao preko ugovora, brendirao je ime tako da samo ono vredi više od bilo kog ugovora koji je potpisao.
I fiktivni Pezos koji radi u malom marketu za 400 miliona dolara, i LeBron se upravo u tome razlikuju jer u slučaju da drugi ostane bez kinte, šta god da uzme da radi i koliko god da pukne ima ime, pa čak i da reši da oralno zadovoljava stariju gospodu za pare, jer je totalno prsao, naći će se neki koji će mu za to platiti par miliona, samo da bi rekao da mu je pušio GOAT, dok bi tebe verovatno prebili i uzeli ti i ceo dnevni pazar.
Suština kod preplaćenih sportista je što imaju brendirano ime i kao u slučaju Ronaldinja, neki debilni Mocart će te cimati da radiš reklamu u nekoj kurčevoj Srbiji, za solidno velike pare, čak iako si totalno prso sa kintom.
Mnogo faktora ti govori o jebenom bogatstvu, a ne samo bilans na računu.
I suština je da dok god radiš za kintu koja te ne obezbedi za narednih par godina lagodnog života, nisi ni prismrdeo bogatstvu, sa platom od 5k evra u Srbiji ćeš samo više trošiti, i opet ti neće ostati ne znam koje pare kada te šutnu odatle.
Uostalom sa 5k evra mesečno i dalje moraš da vadiš kredit za stan, u najmanju ruku.
I na kraju dana, jedina razlika između Ivana koji je završio ETF i prvu devojku odveo na skijanje, da se slikaju u Kolmar jaknama, Mie koja je kupila IPhone, a hrani se paštetom koju dostavlja Tilmo i Nenada koji je kupio BMW da bude prvi u selu je samo u poslu kojim se bave.
internet:
vukajlija: ja bogat ti gomno
Ja želim da budem bogat da bih parama sebi mogao da kupim vreme. Odnosno, bogat da ne moram da prodajem svoj “human labour” u zamenu za novac. Bogat dovoljno da imam pasivne prihode koji zadovoljavaju moje egzistencijalne potrebe i solidno preko toga. Ako vas interesuje šta bih radio sa toliko slobodnog vremena, reći ću vam: posvetio bih se vrlo ozbiljno otkrivanju svih tajni ovog života, ove planete i univerzuma. Nauka, okean, svemir, istorija, politika. Sve sve sve bih prečešljao i nadam se jednog dana otišao u grob bez mnogo nedoumica o čovečanstvu.
Iskreno ja na “finansijsku slobodu” gledam kao na prvu zagonetku, odnosno prvi zadatak na testu koji treba da rešim za života.
Na kojoj smo temi raspravljali o zenskoj dvolicnosti? Imao bih nesto da dodam..
Најновија истраживања показују да ће у случају колапса интернета преживети само форум на Вукајлији.
И можда на ана.рс - јбг треба средити ноктиће и после апокалипсе.
Амбициозно за лика који је сликао курац због расправе са небитним људима преко интернета.
Makar zna da ima mnogo prostora za napredak.
ništa mi nije jasno, a ova rasprava je poprimila televisa presenta notu... molim vas, može li neka dobra duša, da dokuči nama, neupućenima, koji smo upali na pola ove drame, o čemu se zapravo radi.. ko je lažov, kako je lažov provaljen, ko kolika primanja, ko gde radi, zašto ste otišli toliko daleko da su prvobitne cifre koje zarađuju prevoznici mesnih prerađevina prerasle u milijaerde legalnih zelenaša..toliko kako i zašto.. HOĆU DA SE SOCIJALIZUJEM, UKLJUČITE ME, MOLIM VE!!!!
Propustio si da je Lebron Džejms sirotinja i da je prvi korak ka ozbiljnom bogatstvu naći ženu koja će da ti rodi DC 10.
Maestro: želim da znam o misterijama života, pohranite u mom umu podatke i podatke o ljudskoj znatiželji na temu vaseljene, smisla života, transcedentnosti, života posle smrti...
Also Maestro: yall niggaz need to check this dick out right fucking now
Je l' ima još neko da krene da čita remeove kilometarske postove i odustane ubrzo?
Ozb, mislim da ni jedan nisam dovršio do kraja.
A nije da neću, nego mnogo dosadno i konfuzno piše lik.
moraću ovo da uzmem s rezervom Tilmo
Definiciju bogatstva je pokojni Armin definisao najbolje
Bogat si onda kad živiš u penthausu da ne znaš ni koji je dan ni datum i da radiš šta želiš u datom trenutku
Izijem je to
"izijem flips
znam sta pricate to ti je ako imam pare boli me kurac za sve.
sedim u penthausu nzm koji je dan u nedelji e to je po meni sloboda a ne porodica ljubav zdravlje siromasi jebeni nemaju nista drugo nego onim sto i majmuni mogu da ostavre"
Bogat čovek je onaj kome nije teško da odvoji od sebe i pomogne drugima. Može i kao poreska olakšica.
A trigerovalo me nečije (ne znam više ko je napiso) "jebem Blejk Lajvli".
Blake Lively? Really, nigguh??
Bogat si kad ti malo treba <3