Разноразно питање
  • mesni narezak

tako je, vukajlija bi propo bez njeg i stratimira

• mesni narezak

i ejdusa, naravno.

• Srpski Del boy

Најјаче је ипак ово сад што прети стратимиром, а стратимира овде напушавало и кусо и репато

Само немој њему да нас пријављујеш, ево бићемо добри

E jeste tragikomični neki tipovi, ne može čovek sa vama ni ljudski da se našali, a da ozbiljno ne shvatite, a ovaj Deer God odma kaže - preti..

Vala baš je šteta što su ovde smajliji zabranjeni, pa ne gumo da izbacim neki koji se guši i zadavljuje od smeha, pa bih zato morao napisati sledeće:
    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• stojickm

mnogo me interesuje koliko ima godina del boy

• DP

Koliko god da ima, tragično je

• stojickm

ovako autističnu pojavu bih možda mogao da svarim samo ako ima 50+ godina, pa je ono, ultra-bumer koji ne zna kako funkcioniše internet, pa nekako pokušava da se infiltrira na sve moguće načine.. u suprotnom bi bilo baaaš tragično

• stojickm

ne gumo

rakčina jebena

• Earthworm Jim

Cekajte da ga ne drkamo ako ima decko neki problem

Del boje imas li nekakvih genetskih ili kognitivnih problema, neki invaliditet?

• Dilan Dog

Srpski del boj da li si ti nekada jako popularni autor dr tufer šmrc?

• Pill Do

Srpski del boj,
    Kurče obrezani moj

• Cara™

Del boy kaže da su srbi pičke odma svi skaču kao da nisu

edit: srpski

• Srpski Del boy

Odgovor za člana: Dilan dog.

Ne, nisam ja nijedan član. Ja sam isključivo srpski Del boy.

• Cara™

Ono što nisi provalio u svom postu je ono šta ti možeš da uradiš.
    Osrao si se tipa Srbi su govna Sloba je do jaja.

Čime ti doprinosiš da Srbi nisu govna srpski Del Boye?

• s

Caro, izvoli popusiti kurac. Narod kome ne smeta zvalavi predsednik psihopata, lezbejka i kreten za premijera, maloumni debil za ministra policije, jeste govna

• s

Upisani kompleksas zbog kog svi mi zivimo u njegovom licnom bolesnom rijalitiju sa fejk vestima, fejk politicarima i politikom, fejk kriminalcima, ama sve je fejk jebeno ali su zato posledice for real.

• s

Hahah jaoo gde si Bombi sad kad mi trebas

• s

Dovoljno je pogledati vas govnarski rezon pa da se istina sama od sebe otkrije

• s

Nema vise ponosa u ovom narodu

• s

Nikad taj nije bio fer igrac. Upisani kompleksas, lazov, prevarant. Izgleda da narod i dalje odbija da vidi kakvo je ovo zlo od coveka
    https://m.youtube.com/watch?v=MN_trlnUas8

• Thilmo

gamby
    Zeleo bih ovom prilikom da podsetim da sam ga ja prvi okarakterisao kao dauna cim se pojavio na forumu

Sličan se sličnom raduje.