Разноразно питање

1. E jebiga, djubre korporativno, pa i mi pirati imamo dusu!

2. StefanKostic
    Daj print glave.

Мени кажеш? :) Ако мени кажеш, на принт чега мислиш? :)

3. Pa to, Pekky daj print skrin te pozadine. Ja sam intalirala sedmicu pre mesec dana, da znam šta može da se desi...

4. Нисам ја тај Пеки. :))

http://img844.imageshack.us/img844/2348/pozadina1h.jpg

Са нагласком на ово срање у доњем десном углу. Уз то ми излазе и нека обавештења кад палим комп, и плус неко срање ми је написало да као нисам сад заштићен скроз бла бла бла...

5. E meni se to desilo sa Xp-om, ta pozadima i poruka tipa "This is not genuine windows bla bla bla".
    Reinstaliraj i isključi apdejt, bar je kod mene to rešilo.
    Posle sam prešao na LastXp i tu nemam tih problema.

6. Мени је са седмицом засад све кул. Имао сам исти проблем раније на XP-у, и јаран ми је све средио за пар минута уз помоћ неког програма. Не сјећам се сад како се тачно звао, пробај да се распиташ да не обараш систем џаба. А могу и ја овог мог колегу питати ако хоћеш...

7. Да ли ико може да ми објасни из ког разлога се у тениском гему поени рачунају по систему 15-30-40? Баш ме занима, нисам до сад нашао логично објашњење..

8. http://lmgtfy.com/?q=why+15+30+40

In the beginning, both rackets and tennis scoring were used for lawn tennis. With rackets scoring, a game comprised 15 aces, which could be won only by the server who remained "hand in" until the loss of a rally. Tennis scoring was adopted for the first Wimbledon Championships in 1877 and became the standard.

The origins of the 15, 30, 40 and so on are not known, but have medieval and French roots. One possible explanation is that the scoring system is based on the presence of a clock face at the end of the tennis court. A quarter move of the appropriate hand was made after each rest, with the score being called as 15, 30, or 45 as the case might be. As the hand was moved to 60, making the complete circuit, this was the game.

9. могуће да је зато :) Фаља Стефи :)

10. Људи, да вам јавим за ово, провалио сам шта је. Дакле, за оне који користе Виндоус Апдејт опцију, само пазите шта инсталирате преко апдејта. Ја то нисам радио, па сам инсталирао апдејт KB970133 и он ме је сјебао, јер препотнаје који је софтвер нелегалан. Дакле, ако вас пита да инсталирате то, немојте, или оде све у курац. Ја се једва повратио.

11. Fala Peki, da znam za ubuduce. Nego jel ti to odma bilo posle tog updejta ili je malo njuskao prvo? :)

12. Па да, само ја то прво нисам регистровао да се десило после апдејта... Тек данас после пар сати вршљања по нету нађох у чему је фазон, инсталирах неко чудо за блокирање тога и сад је све кул... ваљда. :)

13. Људи, да вам јавим за ово, провалио сам шта је. Дакле, за оне који користе Виндоус Апдејт опцију, само пазите шта инсталирате преко апдејта. Ја то нисам радио, па сам инсталирао апдејт KB970133 и он ме је сјебао, јер препотнаје који је софтвер нелегалан. Дакле, ако вас пита да инсталирате то, немојте, или оде све у курац. Ја се једва повратио.

Kad se i dalje jebavaš sa vindovsima. Instaliraj Ubuntu, ima sve i nemaš brige za Gejtsova sranja. Samo treba privikavanje jedno nedelju-dve.

14. Пеки, izvini za ono Pekky, nije bilo namerno i hvala ti za ovaj apdejt problema, utefterisala sam za ne daj Bože.

15. Натнат, ма ништа бре. Битно да ми пиратишемо лепо. Нема на чему. :)

16. Ma sta imas da tefteris, ionako ceo dan visim ovde, samo kad se to desi dodjem na ovu temu. :) Uzdaj se u postojanost kaizenovih servera i to je to!

17. Da, Stefane, da je 15-30-45, to bi bilo objašnjenje, ali u tenisu je 15-30-40.

18. To make the score stay within the "60" ticks on the clock face, the 45 was changed to 40. Therefore, if both players have 40, the first player to score receives ten and that moves the clock to 50. If the player scores a second time before the opponent is able to score, they are awarded another ten and the clock moves to 60.

19. Peki
    ukucaj u google remove wga for win 7;
    ja taj wga koristim na xp a za sedmicu neznam bas kako ide!
    Kad vec neko spomenu LastXp, zanima me kakav je OS ima li zajebavanja sa njim!

20. Kako da obrišem sve svoje definicije?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.