Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nikako, one više nisu tvoje nego kaizenovo vlasništvo
Stare definicije ne možeš da obrišeš, ali ako uplatiš ktitora, možeš da brišeš sve od trenutka uplate pa nadalje što budeš pisao. Definiciju možeš samostalno da obrišeš u roku od 24h od postavljanja, posle toga samo ti ktitor opcija to dozvoljava.
Čekajte, a zar nije bilo primera brisanja kompletnog "opusa" kao što je to u slučaju Canisa. Mislim da Slavk0 ima na print skrinu desetak njegovih definicija. On je pobrisao sve. Doduše bio je moderator a ćale mu bio neko opasno mudo u beogradskoj policiji.
edit: Obrisao je i komentare na definicije. Sve osim komentara na forumu.
Meni odlično šljaka, nemam nikakvih problema.
Ćale mi je rek'o da je on i apdejt uključio i da radi bez problema.
Добар је Ласт, бомбоница :)
Користио сам га прије седмице и исто ка' и Ринсвинд нисам имао никаквих проблема.
Jel zna iko kako se kaizen pravo zove? Ja bih rekao Milan.
Meni više deluje kao Dragan. Ili Rajko.
dejan
Milan ili Milica to dvoje me jako asocira!
'ladno Dejan, jebote... Sad sam se razocarao jako.
Mogu li ovi sa Urban dictionary-ja da ga tuze za autorska prava? Mozda budemo uskoro morali da postujemo na engleskom. lololo
Treba mi spisak najpopularnijih 100 definicija. Ima li šanse da to nekako izvučem?
уф ал си тежак задатак задала :)
пази кад укуцаш рендом слова у претрагу он ти избаци оне дефиниције почев од прве
Е сад имаш дугме поређај по времену, и кад кликнеш на њега он ти поређа по времену и појави се дугме поређај по популарности... Е сад, кад кликнеш то дугме опет их поређа по времену, тако да нема шансе :)
počni od moje babe :)
Znala sam da nema teorije...jedino ako neko nije toliko zaludan pa vodi evidenciju u excel-u.
nekad je moglo, sad jok...
Natnat, imam ja u Wordu kopirano jedno 20-tak strana najboljih definicija, ali iz negde 2008/2009, za danasnje vreme nemam, pa ako ti nesto znaci baci mejl na PVT pa cu ti posaljem.
EDIT: Sad sam pogledao, fajl je od 10. marta 2009. Moja baba je prva naravno :)
Hvala Čače, evo saću:)