Разноразно питање

1. Previše je rano da sudim o seriji, tek sam nešto malo pogledao, ima pucanja (sviđa mi se), specijalni efekti su dosta loši, gluma takođe, a Džon Konor, glumac što ga igra, je stvarno peškast. Ali mama mu je dobra.

2. Koncept serije je bzvz. Ona Terminatorka što ga brani je bljaaaaaaaaa.

3. Kad već pričamo o Terminatoru koji je od metala, ol ić na Metaliku u Beograd, čuo sam da će bit super zezanje!

4. Како да укинем оно говно "windows is not genuine", на седмици? Иде ми на курац.

5. Шаздешава са џимејлом? Не могу дуђем на мејл од јутрос.. На пар компјутера сам пробао..

ЕДИТ Ладно чим сам написао овде, одма ушло...

6. Да ли ћемо побједити шкота?
    Да ли ћемо побједити италијане?
    Да ли ћемо побједити хрвате?
    О да ли ћемо?
    Ускликнимо с љубављу светитељу Сави

7. Како да укинем оно говно "windows is not genuine", на седмици? Иде ми на курац.

Или инсталирај ХР. Или легалан Њиндоњс 7.

8. Има неко легални њиндоњс? А купио сам га код провереног пирата...

9. Љољ, немам појма, ми добијамо на ЕТФ-у бесплатно, тако да мени не јавља то. Мада мислим да постоји и неки други начин да средиш то. Нисам сигуран.

10. Постоји начин да средиш то - крек. Али не она дрога крек... Мислим можеш и тако, па да се истрипујеш да га нема...
    Али ако си за стрејт варијанту - прогуглај мало крек за то, ја сам тако средио, мада још одавно, па се не сећам где сам га нашао... Само пази, има доста вируса ту, пази шта скидаш, и првенствено одакле скидаш! Једино што овако могу да ти кажем, мада тешко да ће ти нешто значити - заобилази руске сајтове... Ако ништа друго, пробај да прочачкаш рапидсербиа.цом...

11. Ма да ја ипак пребијем овог што ми је продао такав виндовс?

12. Prebij ti njega za svaki slucaj.

13. Enemy, idi pronađi Windows 7 loader DAZ. Završiće ti posao.

14. Хвала Уврнути, пробаћу.

15. Evo ti link na pvt, enemy

16. Зашто сте покварили форум?

17. Није питање
    http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-svakako-i-svakome-vrlo-da-se-iznajadikujem?strana=1
    Ајд' вратите ово на стари наслов. Кад у једном тренутку буде замрла мало и не буде студената који се јадају неће моћи да се нађе преко Гугла јер има дебилозан назив...

18. Neće umrijet tema ne boj se, ima i previše problema bijelih ljudi iz 21. vijeka.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.