Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Колико траје авионско путовање до Америке, са преседањима и тим курцима, одокативно? Не путујем, него ми треба тај податак....
Dvadana.
Mодератори, гледате ли ктитор форум?
Хвала YeahBatch
Lupio sam. Nemam pojma.
Пу, баксузе :)
Да си ми рекао и седам дана поверовао бих ти...немам појма о авионима из простог разлога што вероватно никад нећу путовати њима :)
Па зависи како путујеш, односно где и колико се задржаваш, колико авиона мењаш итд.
Шта је јебено смешно у овој серији Биг Бенг Тиори или штавећ?
Глума очај, форе очааааааај.
+1
Stvarno je sranje. Ako me nesto nervira to su glupe americke serije sa glupim americkim humorom i reprodukcijom smeha na svakih 4 sekunde.
Шта је јебено смешно у овој серији Биг Бенг Тиори или штавећ?
Seldon je dovoljan da se pogleda serija. Ostali su njahh. Osim Volovica, i on je kul.
Супер је серија, шта вам је? :)
Уопште није типична америчка.
Serija je nak, nije baš za totalno pljuvanje.
Мени скроз извештачена, неки хумор бљааргх. Можда ми и не би била толики шит, да је нису сви напуцали толико
Сере ми се од вас хипстера пљувача.
U odnosu na ostale legendarne sitkome poput "Friends" ili slične, ovo je njesra. Samo par fora me nasmeje tokom epizode, a ima i jedna veoma nelogična stvar...
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1724122_460s.jpg
Šeldon je meni toliko legendaran lik da bi ga valjalo ubaciti u svaku seriju :) Nije TOLIKO loša serija, ali da smaraju svi sa njom bez razloga, to da.
Sad se setih o kojoj seriji je riječ kad viđo sliku. Valja serija, kako da ne. Ali samo ako nema ništa drugo, gledaocu zanimljivije da se gleda. Prećerana gluma, usiljeni fazoni i koliko se sećam vještački smijeh koji ide posle prosute fore (a kojim serija obiluje). Rafo. Sve te serije s "idiot" smijehom su za idiote koji ne znaju kad da se smiju a kad da ćute jer ima još. Toliko.
Ja samo ne razumem kako im je onaj žgoljavi što ima triespet kila zajedno sa enciklopedijom astronomije onolki autoritet da ovi ostali ne smeju da odu u klonju bez njegovog aminovanja.
A lik mi je tolko neinteresantan i iritantan, takav šaban kad bi počeo da mi izigrava nešto i pametuje, i da me tera sa fotelje jer je to njegovo mesto odbio bi mu bubrege.
Nego, jel zna neko koliko je živeo najstariji čovek ikada??
Ja imam neke dve cifre u malom mozgu al one mi deluju nerealno. I da, ne znam zašto al mislim da je neki azijat u pitanju. Muškarac naravno.
Metuzalem ziveo iljadu godina.
Углавном. Али ипак имају терапеутско дејство. Сваки пут кад одгледам тако нешто имам осећај да сам се жив исмејао, а ниједном се нисам ни осмехнуо.
Svaka serija nakon 60 - 70 epizode je sranje. Ili sranje u odnosu na ono što je bila. Mućke su izuzetak, sa sve filmovima imaju oko 90-95 epizoda i sve su moćne. 20 puta možeš da ih gledaš neće dosaditi.