U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Потпис.
http://www.youtube.com/watch?v=5Y2RlBQu0w4
Је л' зна неко која је песма од 1:10?
Piše u komentarima, Idea Fix - Плачь и Танцуй.
http://www.youtube.com/watch?v=3DkDey1Xu8M
Mada ne znam koji će ti kurac.
Фала Радјарде :))
Потписујем.
Сере ми се од вас хипстера пљувача.
ne znam seriju ali komentar KOBJASNIO!
istina
Модератору који ово управо читаш врати ми назив теме "Песничко ћоше" у "Песничко ћоше", а не "ПЕСНИЧАРСКИ КУТ" као што је тренутно јер не могу да добијем инспирацију овако. А и песничарски кут се римује са "увалим ти крут".
Ако ово читаш и боли те курац за моју поезију, боли и мене курац за твоју позицију и нећу гласати за тебе на следећим изборима нити ћу те препоручити Кајзену иначе мом добром пријатељу.
Ајакс
Nije u redu da mu menjate naziv .. njegova tema ..
ucinite mu to
Лололололо, Ајакс кобјаснио дипломатска начела!
+ и *
AJAX pokidao
daj promjenite mu naziv, ne jedite govana
Ima li neko od ljekara/sestara/tehničara da mi kaže jel normalno što mi je nakon operacije (operisana 12.01.) i još nisam povadila konce sve utrnulo oko rane? Ko da je tuđe tijelo, izludi me...
dokle ćete da se izdrkavate sa naslovima tema, a pritom znate da nema pretraga foruma i da će autori malo sutra naći temu preko gugla.Pa se posle vi bunite što se jedna te ista tema otvara šurnejst puta
Сад ћу да се жалим мом добром пријатељу Кајзену и некоме ће пасти глава са пања, а веруј ми ја нећу бити ту да је прихватим на свилену мараму нити ће та глава у мојој зобници сјати.
Slažem se sa Ajaxom, često to preimenovanje tema je em nepotrebno, em potpuno neduhovito.
Ako su pokušali da budu duhoviti, ne polazi im za rukom ..
Ove promene naslova tema ne da nisu duhovite, nego su i za transfer blama neke od njih.
Ima li neko od ljekara/sestara/tehničara da mi kaže jel normalno što mi je nakon operacije (operisana 12.01.) i još nisam povadila konce sve utrnulo oko rane? Ko da je tuđe tijelo, izludi me...
Нисам стручан, ал' из личног искуства могу да кажем да не мора да буде чудно, посебно ако је рез био баш дубок. И ја сам имао такав осећај и 20 дана после операције и скидања конаца.