Разноразно питање

1. ko je dežurni mod? imala bih molbicu..

2. Iha. Fala Jericho.

3. Ћупријице, нисам видела да си ти већ дао линк. :) А и видиш што је Славко спор, сигурно још није укапирао. :)

4. Конта Славко све, само ви изгледа не контате. Мрзи ме сад да тражим ту тему и ту расправу али

Ко је Локси? Локси не постоји!

је само цитат самог Локсија, који ми је сада, по његовом повратку, урнебесно смешан.

5. Нато сад испадосмо ми Босанци :)

6. http://vukajlija.com/forum/teme/18142-lesi-se-vraca-kuci?strana=7#post_1818452
    Evo je slavko a evo ga i pomenuti tekst lolo

Ko je Loksi? Nema više Loksija, neće on da se nervira zbog gluposti na nekom tamo sajtu. Neće niko vratiti defke, Lulo hoćeš ti obrisati ove 3 ili moram nekog drugog fino da zamolim? Nešto ti sad žao obrisati te moje govnaste defke.

7. Ја и јесам 50 % Босанка, та страна је преовладала у овом случају :)

8. Ја и јесам 50 % Босанка, та страна је преовладала у овом случају :)

Дат експлејнс а лот :)

9. Ovaj deo mi se posebno sviđa

Neće niko vratiti defke

10. Шоми
    у последње време ми се појавио неки баг, скоро увек кад оћу да затворим таб са јутјубом на гугл хрому, замрзне ми слику и неће да се одмрзне док не пријави грешку у шоквејв флешу или док ја не искључим у таск менаџеру методм случајности типа - гугл хром-енд процес-ар ју шур-јес... јел има неко овај проблем и како га решити? (духовити коментари да пређем на мозилу ил да бацим комп кроз прозор, нису смешни него су шаљиви)

I meni se konstantno dešava u poslednje vreme.

11. isti slučaj i kod mene, već 10tak dana tako,možda manje.

12. Kod mene se to dešava odavno a koristim lisicu doduše ne dešava se često

13. Ništa, pređite na Explorer.

14. Neće niko vratiti defke

Мене занима ко је био толико залудан да му врати дефке. Ја му не бих у инат вратила

15. StefanKostić
    Шоми
    у последње време ми се појавио неки баг, скоро увек кад оћу да затворим таб са јутјубом на гугл хрому, замрзне ми слику и неће да се одмрзне док не пријави грешку у шоквејв флешу или док ја не искључим у таск менаџеру методм случајности типа - гугл хром-енд процес-ар ју шур-јес... јел има неко овај проблем и како га решити? (духовити коментари да пређем на мозилу ил да бацим комп кроз прозор, нису смешни него су шаљиви)
    I meni se konstantno dešava u poslednje vreme.

И мени, од синоћ 7 пута најмање.

16. I meni se konstantno dešava u poslednje vreme.

+1
    Cak, ne mogu ni one fles igrice da igram iz chroma.
    Dosta ljudi se zali po forumima u poslednje vreme.
    Sudnji dan!!

17. Како се постаје тенкиста? Служење Војне академије, па онда смер за тенкисту?!

18. ZA HROMISTE

Problem je u tome što chrome ima u sebi integrisanu verziju flash plugina koja ima zavidan istorijat pravljenja sranja. Jedno od rešenja je da se taj plugin disejbluje nakon čega će chrome da koristi univerzalni flash koji koristi firefox i još neki browseri.

Znači, otići u plugins i pronaći "shockwave flash" pa details, tu će da se nađu detalji tog plugina sa opcijom disable. Ukoliko tu imaju dve verzije plugina disejblovati onaj kojem piše da se anlazi u documents and settings a ne onaj u windows/system32, dakle, ubiti beštiju pa skinuti s linka dole plugin za firefox i ostale, ukoliko je onaj u system32 disejblovan, uključiti ga.
    http://get.adobe.com/flashplayer/download/?installer=Flash_Player_11_for_Other_Browsers_%2864_bit%29&d=McAfee_Security_Scan_Plus&os=Windows%207&browser=Firefox

Ajd, probajte tako

19. Како се постаје тенкиста? Служење Војне академије, па онда смер за тенкисту?!

Ako si visok preko 170cm, zaboravi...

20. Ako si visok preko 170cm, zaboravi...

177цм. Хаха, тако безазлен услов, а није ми пао на памет.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.