Разноразно питање

1. Верујем да се и Зезатор фејспалмује док чита наслове тема из офлајна.

2. Питање за модераторе да ли могу да побришу она срања што су изасрата на последњој страни (или две) теме о европском првенству?

3. Нисам стручан, ал' из личног искуства могу да кажем да не мора да буде чудно, посебно ако је рез био баш дубок. И ја сам имао такав осећај и 20 дана после операције и скидања конаца.

Uff...Sad mi je bar malo lakše, znajući da nisam jedina. A bio je valjda dubok, bem li mu sve, krpili su pluća tj. jedno...

4. Јебига, звучи зајебано. Најбоље консултуј стручно лице да будеш сигурна.

5. Хахаха, Ајакс ме одушевио лололо
    На твојој сам страни.

6. Јебига, звучи зајебано. Најбоље консултуј стручно лице да будеш сигурна.

Sad sam prošvrljala po internetu i ispostavlja se da je to normalno i da može trajati 6-8 nedelje, pa čak i do godinu dana, dok ne zarastu nervi. PU! Će se samoubijem do tada...

7. Koa je fora sa pojedinim autorima koji se demonstativno kobejnuju brisajući sve definicije i onda se posle par nedelja vrate i smaraju modove da mu se vrate definicije

8. Локси дечко, јави се, пита те човек нешто! лоло

9. Тако је Нато :) линкуј ти Славку. Ми босанци слабије контамо па треба 2 пута :)

10. у последње време ми се појавио неки баг, скоро увек кад оћу да затворим таб са јутјубом на гугл хрому, замрзне ми слику и неће да се одмрзне док не пријави грешку у шоквејв флешу или док ја не искључим у таск менаџеру методм случајности типа - гугл хром-енд процес-ар ју шур-јес... јел има неко овај проблем и како га решити? (духовити коментари да пређем на мозилу ил да бацим комп кроз прозор, нису смешни него су шаљиви)

11. Ovo ide u vazda aktuelnu temu "kvarovi na čmaru".

Probaj da apdejtuješ fleš, a mogao bi i chrome. Nešto se nisu složili, izbaciće sigurno vrlo uskoro novu verziju ili jednog ili drugog.

12. Опет има баг на ћирилици, газда како се то скида ?

13. Somi i meni se to desavalo nekoliko puta u zadnje vrijeme

14. Kolko bi odoka koštala popravka monitora na laptop koji je crka?

15. Odoka, verovatno ne manje od 100 evra, mada zavisi od kvara, da li su lampe, da li je kabl...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.