Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Људи, где је Гамби, нешто га не виђам. Бојим се да му се нешто није догодило, да су га силовале веверице или тако нешто.
Umro, tj ubio se... http://vukajlija.com/forum/teme/9116#post_439322
Evo vidiš još tada je najavljivao... ali ga niko nije shvatio za ozbiljno
Мени одма' најгоре пада на памет.
Едит: Банован је, бре. :)
Па и јесте најгоре, банован је јеботе! Зашто, о зашто!??
Па банован до данас. Одбанујте човека.
Banovan je još 12 munuta. :)
Ајмо Гамби, издржи још мало!! Уз тебе смо!
Poslednji pozdrav dragom
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200812/8221/medium_untitled.jpg?1301676726
Gamby-ju Vukajlijinom
Bio si duša vukajlije, bila je čast piti pivo sa tobom u BG-u. Javi se odozgo, i zapamti MOGU DA TE POVRIJEDE, ALI NE I POVRIJEDE!
Kolegijum Vukajlije
Au, propade mi ova umrlica sad :(
Ništa, bar će čo'ek viđet' da sam htio da ga fino pozdravim, gamby, danas je vaskrs, farbamo jajca :*
zasto se neke stvari guraju pod tepih ovde?
Šta se gura pod tepih?
Френки гура своју ствар под тепих, јер нема где друго.
mršu pičku materinu.
:trči da prijavi frenkija kod moderatora za vrijeđanje:
Кад крадем од комшије вајрлес, јел може он да ме види некако код себе на компу? Мислим на име мог рачунара. Знам да не може ако сам на Линуксу, али тренутно сам на Windows 7. И још једна ствар, пошто ми каже кад се повезујем на његову мрежу Information sent is not encrypted and may be visible to others, шта то тачно значи? Може да види странице које сам посећивао? Шифре, не?
Ма не мож ништа да види, а и да може гарант не уме.
Da li sada postoji negde pregled svih komentara na postere, kao što postoji za definicije, ili samo pojedinačno mogu da se vide komentari?
Možda je pitanje samo za moderatore, ali računam ako i drugi znaju da će i mene neukog da poduče.
Само појединачно, јеб'га.
Nema.
Pre su ovde bili svi komentari, a sad samo na definicije. :p
Hahahaha, Эдди hvala na linku, dovoljna je bila prva reč(enica).