U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
:)
Šta su to solomaheri?
То су махери који махеришу соло.
Ovo sam proguglala ako ti šta znači...
nego, da li je astrologija zvanično priznata kao nauka?
ТЂ, није, бар колико ја знам за Министарство просвете у Србији.
Ако икад и буду хтели да је признају као науку, ја ћу да протестујем против тога :)
Dakle, FX Lider- kako? sta? gde? Nista mi nije jasno. Otvorio sam demo racun, ali ne znam kako da pocnem sa trgovinom... Ne znam nista, pa ako bi neko mogao da mi pomogne. Hvala unapred.
Može li neko da mi objasni kako se registruješ na 4chanu, kako se postuje i kako taj šit funkcioniše, jer ja tamo ništa ne kapiram...?
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7271537/objasnite-mu-kako-se-koristi-toster.jpg?imageSize=Medium&generatorName=EMOGEJ
Ајде почните да отварате појединачне теме за питања, за то служи овај подфорум. Када добијете одговарајући одговор, ми закључамо и то је то.
Изгурају се питања на овој теми, па поново спемујете њима. Тако Костић стекне утисак да му изгурано питање, а не да нико неће да му одговори. Овако ће његов бламаж бити евидентан. :р
Ja sam već rekao da kaizen uvede da se svaki moj post odmah kopira i na transfer blama.
:)
Da li je blagi kečap za pičkice? :)
Да. Купуј екстра љут ако имаш муда..
Јовичићу, јесте. За пичкице је. Ово што каже Лол, у праву је.
Kečap?
Samo Naga Viper.
Док се не отрујеш, ништа ниси направио.
Može li neko da mi pronađe jogurtov post na temi "JEBANJE" , ono kad se zgadio sam sebi? :) Gamby ga je stavio u "Dogodilo se na Vukajliji, al' su izbrisali modovi :(
Joj sećam se toga, ali nemam pojma gde je... A ima previše jebačine na Vuki da tek tako nađeš ko je šta jebao. :)
Брате... благи кечап... Па боље да храну полијем водом. Ај онај пица и некако. Љут море, па озго и тутшено патитше и која феферона из саксију.
Иначе, који је најљући зачин који се може наћи код нас у продаји? Као велики фан љутог, копка ме то питање. Небитно да ли је на бази паприке или нечег другог.
Onaj Hajncov ljuti sos je najljući od onoga što sam probao, mada je vrlo moguće i da ima neki ekstremniji.