Разноразно питање

1. Ma jok, kucas kod sebe, jebem ga.

2. Аха, тенкс :)

3. Smarko, odgovorio sam ti... Lol... :)

како ону кастм вукајлију да направим :Д
    дај ми онај линак :Д
    и што треба да чиним

Koji pretraživač koristiš?

цхроме

инсталед

Piči prvim postom. Šta nije jasno, samo pitaj http://vukajlija.com/forum/teme/25537-custom-vukajlija

I tu je moglo da se završi. Ali neeee...

брате, ја сам црногорац
    само ти мени речи што даље :Д
    ко ће читат све оно :Д

I nakon toga, još 5 metara četovanja... :P

4. Pa Crnogorcu nešto objasnit'. :P

5. Moze li se staviti na pracenje kompletno ceo opus najnovijih clanova?

6. не разумем питање

7. raznorazni kurcevi

8. Hocu da pratim nove clanove, najnovije. Bilo bi fino negde moci videti koji su.

9. Ima na nekim forumima nesto poput Najnoviji clan je stojko.

10. Тренутно најновији:
    http://vukajlija.com/recnik/autori/66293
    После једино ручно да укуцаваш следеће бројеве уместо "66293", док ти не избаци "због сира и војне..."
    Можда 'титори имају неку лакшу опцију.

11. Jel se meni cini,ili je u najnovijoj epizodi Hausa,ona nasa najpoznatija svetska"umetnica",bem li ga kako se zove,ona sto tera ljude da plode mostove i babe da trljaju sisurde da bi pala kisa?

12. Kako da razmontiram slavinu ovog tipa:

http://www.kimicommerce.hr/_Upload/LargeImages/Grohe_eurodisc_umivaonik.jpg

Treba zapravo samo da skinem ovu dršku-upravljač-to-nešto kako bih pogledao da li je kuglica unutra razjebana ili samo treba da se očisti, a sve to jer slavina curi.

13. ako ti curi baci sranje i kupi drugo....da je ona stara sa tockicima pa i da menjas ventil ovako sranje baci i kupi za soma drugo...

14. Та дршка се скине тако што је повучеш мало јаче. Тако сам ја барем скидао на својој славини.

15. Pitanje za Garijevce iz NS-a :)

Za koliko može da se iznajmi garsonjera ili jednosoban stan u NS-u? Ništa napucano, ne mora da bude u centru, da ima net. Da li je nerealno da se nadam da se tako nešto može naći za 100-150 eura?

Hvala unapred.

16. sa racunima ili bez?

17. Pitanje za Garijevce iz NS-a :)

Za koliko može da se iznajmi garsonjera ili jednosoban stan u NS-u? Ništa napucano, ne mora da bude u centru, da ima net. Da li je nerealno da se nadam da se tako nešto može naći za 100-150 eura?

Hvala unapred.

Može.
    Znaš i sam da sve zavisi od lokacije i sto kuraca drugih nekih, ali za 150 ćeš naći sigurno nešto solidno.

18. Bez računa, muss :)
    Fala, Frenky.
    Bleki, za jedno mesec dana :)

19. Zna li neko sta dr Vojislav Seselj misli o nama Ciganima? Vukajlijas jedan i ja probasmo da saznamo pisuci na mejl sa sajta ali valjda nisu azurni pa jos nema odgovora. On tvrdi da nas ne mrzi puno znaci da je pozitivan, ali ja nisam sigurna. Zna li neko?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.