Разноразно питање

1. Пробо. Добра ствар веома.

2. Da li neko zna gde kupiti u Beogradu (što 'no bi se reklo širi centar, ne baš neka Kaluđerica ili Krnjača, ne mogu do tamo da stignem) linoleum, treba mi za linorez za faks? Neka stovarišta samo na netu tvrde da imaju, međutim svuda je misteriozno nestao... -.-

3. Како се зове онај бивши Партизанов кошаркаш што личи на Роднија Тротера?

4. Da li neko zna gde kupiti u Beogradu (što 'no bi se reklo širi centar, ne baš neka Kaluđerica ili Krnjača, ne mogu do tamo da stignem) linoleum, treba mi za linorez za faks? Neka stovarišta samo na netu tvrde da imaju, međutim svuda je misteriozno nestao... -.-

Не знам дал то још увек користе за подове, ал ако користе, могуће да има код ових што продају грађевински материјал.

5. GM

Како се зове онај бивши Партизанов кошаркаш што личи на Роднија Тротера?

Чубрило?

6. А јесте Чубрило, маму му... нисам мого да се сетим никако.

7. Nesto mi se cini da sam video linoleum u Sintelonu u Cara Dusana. Nadji na sajtu broj, pa proveri, da se ne setas. Mozda se ja tripujem.

8. Hvala GM i Jer, sad ću da proverim.

9. Da li se plaća nekom nešto ako napravim kolibu na Ratnom ostrvu????

10. Јел може неко да ми остави овде линк неке секси зајебане приче о Тауер бриџу у Лондону? Онако о њему нешто интересантно и тако то... хм?

11. Da li ima neki sajt za skidanje knjiga u elektronskoj formi, odnosno pdf-u, a da je na srpskom? Skinuo bih 3. dio "Igra leda i vatre" sa Baneprevoza, ali već sam pročitao dvije na našem, pa da ne moram sad da krstim sve likove ponovo.

12. Пробај на rapidserbia.

13. Mrsko mi da pricam pa cu ti ovdje napisati Dub-e, pogledaj sto rece Dzimi na rapidserbia-i ili na rapidbelgrade.com

14. Хвала Партизанки :)

15. Јел може неко да ми мало објасни око twitter-a? Ништа ја тамо не контам :)
    'Оћу да оставим лику коментар и кад идем на ретвит то му дође као да 'оћу његов (назовимо) статус да подјелим са другима који ме прате. А ако идем на риплај, коментар који му напишем иде мени на профил а код њега уопште нема. Углавном, како да некоме оставим коментар на нешто, а да тај неко то може лијепо да види.
    Јебени твитер... :)

16. Faco, retweet ti je kada hoces da tvitnes opet necije mudrosti, kao jebeni citat, takav trip. Ako stavis @facindrugar to je ostavljanje komentara, ali nije klasicno kao na fejsu etc.

17. Kada mu odgovoriš, ne vidi se to kod njega na profilu, ali pn to može da vidi. Ti kada napišeš: " @facindrugar se odvaljuje od vodke i trši plodne ruske emo cave", to je kao da si nešto rekao. Ti si njega spomenuo, i on može to da vidi na posebnoj stranici, gde će mu izbacivati sve tvitove u kojima ga neko spomene.

18. Глуп систем. Хвала вам на помоћи. А гдје идем кад куцам тај типа коментар? На риплај? Нашао сам већ тај прозорчић данас, ал чисто да потврдим, реците :)

19. Костићу, ај на фб да ми објасниш ову кастм вукајлију оли :Д

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.