Разноразно питање

1. Bravo!
    Imas osigurano mesto u kursadzijama!

Zasto mislis da sam na tebe mislio?? nEsreca

2. Mare to moderisanje loše utiče na tebe viš da pričaš sam sa sobom :)
    EDIT izbriso ovaj moj post mare bijo brži

3. Видим, нисам на таман, поавета' сам потпуно :)

4. To te Rajka previse u glavu tukla :)

5. Требала је више, бар потпуно да рикнем :)

6. A ko posle da nam ulepsava vuku, a!?

EDIT:
    Uplatio sam pre sat i vise ktitora.
    Dva puta.
    I nijedan nije stigao, proverio sad, lepo poslao, tacan broj naloga, tacan broj, dobio sam povratnu poruku, ali nema ktitora.
    Sta moze bit?

7. Обрати се каизену, шибни му мејл, можда се нешто узјебало, јер се десило мени једном кад ми је чини ми се бојан уплатио, било је уплаћено само до краја тог једног дана, нешто се дакле усрало :)

8. To on sad u nekoj kafani trosi :)

Sacu ja da mu reknem.

9. Јел се само мени појављују повремено они балончићи у позадини? Једно тричетир пута вечерас.

10. Pricao sam ja sa Kaizenom .. sada ce da se rade neke promjene i zbog toga naredna 2-3 dana nije moguce uplatiti ktitora ... to mi je jos juce rekao .. Rekao je da ce biti obavestenje ali ne znam zasto nigde nije napisao

11. Јел се само мени појављују повремено они балончићи у позадини? Једно тричетир пута вечерас.

Ili ti je spor net pa lose ucitava stranu.
    Ili je do sajta.

Pricao sam ja sa Kaizenom .. sada ce da se rade neke promjene i zbog toga naredna 2-3 dana nije moguce uplatiti ktitora ... to mi je jos juce rekao .. Rekao je da ce biti obavestenje ali ne znam zasto nigde nije napisao

Hvala kobe.

12. Hvala kobe.

Salio sam se Sale .. nisam pricao sa gazdom :)
    Sad opet skoci na mene da nisam duhovit, da sam glup...
    A sad ozbiljno, mozda mu treba neko vreme da se aktivira .. kao kad sam ja uplatio, aktivirao se tek 6-7 sati kasnije ...

13. Јел се ова фризура зове паж?
    Много ми готивно кад видим то код девојака, али не стоји ни свакој лепо.
    http://www.dodaj.rs/f/1R/JX/3hwhCoHi/201001-01.jpg

14. Зове се. Лепо је кад лепо стоји.

15. Јашта него је лепо кад лепо стоји. :)

16. дај бре, зна ли неко како се зваше она дефка ђе момак и ђевојка препричавају излазак претходне ноћи и ђевојка препричава сто година, а момци отприлике
    - Видјли сте се?
    - Да.
    - Био секс?
    - Био

17. Јел зна неко шта је било с оном дефком ,,Аца Илић - бркати говнар''? Била је одабрана тамо негде у јуну.

18. Obrisana iz političkih razloga.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.