Разноразно питање

1. Ima li neko iskustva sa onim istraživanjima, tj. anketama koje se popunjavaju preko neta i za to se dobija neka kinta? Da li je u pitanju neka prevara?

2. Jel može neko da mi objasni zašto čim autorka Mala Vidra postuje nešto na forumu odmah gomila muškog dela autora počne da joj se javlja, da se smeje šta god kaže, čak i kad ih otera u kurac se ne uvrede i tako to?....nisam baš u toku, al ne kontam u čemu je fora?

3. Bikaz šiz seksi end ši nouz it.

4. Nema Pacova da ti objasni, čekaj njega, on to pokrenuo.

5. Obrisana iz političkih razloga.

Jebem mu lebac, uništiše sve na čemu je vukajlija gradila reputaciju.

6. Debeli pacov, Manijak i ja smo pokrenuli neku kampanju kad smo je videli na komenatarima. Bio nam je mnogo gotivan nadimak Mala Vidra, plus ja našao neke slike mladunaca vidre koji su flafičasti. E sad, pošto je mene sve to smorilo, našlo se par ljudi koji su takođe prsli s mozgom da nastave.

7. Debeli pacov, Manijak i ja smo pokrenuli neku kampanju kad smo je videli na komenatarima. Bio nam je mnogo gotivan nadimak Mala Vidra, plus ja našao neke slike mladunaca vidre koji su flafičasti. E sad, pošto je mene sve to smorilo, našlo se par ljudi koji su takođe prsli s mozgom da nastave.

Мала видро што си променила ник у Мала Видра лоло

8. Aha okej...mada opet mi i dalje nije jasna ta pomama za njom gde god da se pojavi, al dobro...

9. Од чега зависе слике које ми отвара музички плејер уз песму и како да их мењам, ако је то уопште могуће? http://www.simplehelp.net/images/android_music_windows/android_music_windows17.png

10. Како да поставим слику у пост?

11. Десни клик на слику па леви клик на опцију ''Copy image URL'' или ''Копирај УРЛ слике'' (ако ти је претраживач на српском) и само га пејстујеш овде...

12. Album art se zove to sto tebe interesuje, retarde. Skini neki mp3tag editor, i onda mozes sam stavljati i birati sta ces da ti bude tu.

13. Фала Џерико, жив ми био!

14. Imam dobar internet, skida sve i učitava lepo, ali mi GIF-ove slabo, tj. sporo otvara. Zna li iko zašto?

15. Ako ti što znači, nije samo tebe tako V.

16. Ima li neka tema o najboljim definicijama na sajtu?

17. Ima, ono preporuke, koje su po vama najbolje definicije i to. Da potražim?