U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Мислим да је већ прерасло у неку врсту маније.
http://e.images.memegenerator.net/instances/400x/14795876.jpg
ко је, не роди му ни њиво ни шљиво, закључо ово?
+2
Ma Kostiću dosadno :)
Inspirisan ovim delom uvodnog posta negoridnog goveda:
sa ove teme:http://vukajlija.com/forum/teme/39791-predlozite-za-naslovnu-azbuka-abeceda-i-alfabet-pocetno-slovo-t?strana=1#post_1852350
dajem ebi slobodu da upitam koji član mod tima je nuklearni fizičar. Čisto iz radoznalosti.
NASA-VATIKAN-MASONI
Који мод је физичар?
Јел зна неко неки сајт где можеш да укуцаш ноте а да ти он избаци мелодију ? мрзи ме да гуглам...
A jel može meni odgovor na pitanje?
Анонимуси искључују интернет 31. Mарта
Što mi ugasiste temu, Kurde ili Stefane? U čemu je problem? Informaciju nisam ja lansirao, imate na netu na više sajtova pa možete proveriti. Možda neko ima nešto da kaže nešto o tome. Tema može da umre i sama od sebe, nije potrebno zaključavanje i pljuvcanje kako je nešto glupo. Gde ovo vodi pobogu i sajt i društvo u celini?
Зато што је то будалаштина обична, исто као да си отворио тему
hahahaha
Зашто је закључано Јебање, Наци звук и Жаре и Гоци?
Ћути, бановаће те...
Мора ли 100 пута да се напише зашто су закључане теме?
Па и наишло је на одзив.
Из данашњег Курира:
www.kurir.rs/direktor-interneta-demantuje
лоло, и мој пас на Вуки има 17 карактера
Краве одбијају да дају месо људима - Несташица меса у свијету
Mislim da tema nije budalaština, a i da jeste moglo se prodiskovati o tome. U samom prvom postu je i objašnjeno da se ne radi o bukvalnom isključenju nego o nekom triku ... no nebitno.
Sada mi je jasno zbog čega na Vukajliji u poslednje vreme ima po 10 posta na sat. Samo nastavite ovako i doguraćete do jednog posta na sat.
http://i4.ytimg.com/vi/rIE-ixXtcwQ/0.jpg
"Нека гори Вука"
Шта вам треба то да навучете себи на врат њихове најљуће фанове?
Мора ли 100 пута да се напише зашто су закључане теме?
Од те три теме, само на једној стоји нешто што се не може назвати образложењем.
Što mi ugasiste temu, Kurde ili Stefane? U čemu je problem? Informaciju nisam ja lansirao, imate na netu na više sajtova pa možete proveriti. Možda neko ima nešto da kaže nešto o tome. Tema može da umre i sama od sebe, nije potrebno zaključavanje i pljuvcanje kako je nešto glupo. Gde ovo vodi pobogu i sajt i društvo u celini?
Ugasena ti je tema jer ju nije otvorio Istvan. Ne mogu da verujem da je on rekao za temu da je najgluplja ikad, a pre otvaranja bih se kladio da ju je upravo on otvorio.
Nema to nikakve veze sa mnom.
Svako sa nekim osnovnim poznavanjem interneta će se nasmejati na bilo kakvo spominjanje "gašenja interneta".
Svako sa nekim osnovnim poznavanjem Anonimusa i njihovih operacija bi shvatio da em što nisu sposobni da ugase neki jači sajt, em što postoji još 146846135 "poruka od Anonimusa", kojim je najavljeno rušenje fejsa, onesposobjavanje američkih satelita ili provalu u Pentagon i lansiranje nuklearki na Moskvu, uz adekvatnu medijsku eksploziju, naravno.
Tema ne da nema smisao, nego je toliko glupa sama ta ideja o globalnom gašenju interneta, da ni Teletabisi na tajnoj večeri ne bi uspeli da osmisle nešto gluplje. Recimo, hrišćanstvo.