U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ЗАШТО МИ КАИЗЕН КРАДЕ ДЕФИНИЦИЈЕ!? Као ктитор имам право да бришем дефиниције које су написане за време трајања налога али не и ако су одабране! ПРЕВАРА!
Zamoli nekog moderatora da ih izbaci iz odabranih ako ti je baš stalo.
Да ли неко зна да ли су дефиниције банованих аутора власништво аутора или сајта?
Нпр. сада овај Бурзум да ли има право да објави неку публикацију својих дефиниција или не?
Prilikom pisanja definicije, sa desne strane, piše da nakon 24h po objavljivanju definicija postaje vlasništvo sajta.
Zmio, odmori malo, 'leba ti.
Овим путем молим модераторе да ми избаце све дефиниције из одабраних да бих могла да видим шта могу да обришем односно шта је писано за време трајања ктитора.
Мрмуне, значи опција брисања код ктитора је лаж?
Мојне се зајебавате са Змиом она је адвокат, значи Кајзене ако си нас слагао држ се добро лолололол
Хвала Мр. Мун. Нисам обратио пажњу.
Ако неко има линк са законима о интернету, електронској комуникацији у Србији нек остави линк. Знам да су нешто скоро усвојали.
Нађох само ово о електронском трговању
Ајде пријатељи, изађите ми у сусрет у име старих дана кад смо заједно харали по сајту и бановали све редом што нам кажу да нисмо у праву и што су досадни
Zmio, sredicu ti ja to sutra. Bih sada, no mi mrsko, a i moram u krpe, kasno je.
Mozda razmisli do sutra, pa donesi odluku 'ladnom glavom.
LOLOLOLOLOLOLO
Zezam se, ozbiljno cu da ti sredim to sutra-prekosutra-nakosutra.
Имам питање везано за ПВТ. Пошто на самој, да кажем "насловној страни" форума могу да видим само три најскорија ПВТ-а, када ми неко пошаље нов ПВТ (од људи са којима већ имам "преписку"), да ли тај нов ПВТ "ускочи" међу та три, или морам да проверавам да ли има нечег новог?
Mislim, ozbiljno moram da ustajem za 3 sata.
Ускочи
Оћу сад док сам под температуром, сутра ће можда да ми буде жао што моје генијалне дефинције неће да читају будући нараштаји
Briši.
A pa ne brini se, imam ja sve to kopi-pejstovano u vordu, pa cu za par godina jednu po jednu da vracam pod drugim nikovima, a u medjuvremenu da znas da sam ih patentirao u zavodu za patente, sve do jedne. Jedino ako me kaizen ne tuzi.
Citaj sitnu stampu i placi.
Фала
Једно питање, јесу дефиниције на гробљу такође власништво сајта?
А у курац, морам да уплатим ктитора поново :)
Beogradskog zološkog vrta.
Jesu. Vlasništvo su ćerke fime "Vukajlija - pogrebne usluge".