Разноразно питање

1. I da je neko predlagao, to je otišlo u zaborav.
    Otvori ti, mnogo mi se sviđa predlog.

2. Нема потребе, ако је неко већ отворио. Само ћемо је дићи из мртвих.

3. Pa 'ajde...probaj da nađeš onda.

4. Па јебига, да ме није мрзело да је тражим, не бих овде питао :)

5. Е јебига... Већ сам отворио тему.

6. e...posto zakljucase temu za etnicku pripadnost i to...ajde promenite naziv teme ("na popisu cu se izjasniti kao") i bacite u zezanje.
    mogli bi da svi zajedno da se dogovorimo kako cemo se izjasniti, pa da nas pomenu u dnevniku :D tipa...bilo je i 40 registrovanih morskih krastavaca

7. Pade kljuc od Dzimija, a on jedini napisao sta treba. Dobar je musacev prijedlog! Daj da se koljemo negdje!

8. Нисам ја закључао. Кад сам постовао, видео сам да је неко закључао и рек'о - нећу се мешам.

Иначе, питање - Ако фармерке имају 98% памука и 2% еластина, да ли смеју да се перу на 60 степени у машини?

9. Džimi, a što bi na 60? :) Piše na etiketi na koliko treba... 40 ili 45...

10. džimi, kontam da da. to je neka optimalna temperatura.
    ali, budimo fakin šovinisti
    http://www.sabkuchchalega.com/images/posts/give-it-to-your-wife/give-it-to-your-wife.jpg
    :)

11. El ima neka tema koju ne obilaze modovi da se autori mogu maksimalno klati i vrijedjati i iznositi nezadovoljstva. Ali da poslije nema kukanja. Znaci ja se pokacim sa nekim i ako ga epski isprcam u bulju on se ne yali modovima. Bi li se tako nesto moglo otvoriti?

12. Džimi, a što bi na 60? :) Piše na etiketi na koliko treba... 40 ili 45...

Мислим да сам отфикарио етикету. Морам на 60, јер су се опасно нечим испрљале, немам појма чиме, прање на 40 није добро скинуло флеке. А скупе су, па ми се не бацају, јебига.

džimi, kontam da da. to je neka optimalna temperatura.
    ali, budimo fakin šovinisti

А није ми ту жена сад. :/

13. Хемијско? За триста динџи, ако не и мање, их покупиш чисте и испеглане.

14. El ima neka tema koju ne obilaze modovi da se autori mogu maksimalno klati i vrijedjati i iznositi nezadovoljstva. Ali da poslije nema kukanja. Znaci ja se pokacim sa nekim i ako ga epski isprcam u bulju on se ne yali modovima. Bi li se tako nesto moglo otvoriti?

Ја сам о томе некад размишљао, али сам сконт'о да се не би добро завршило. :)

15. Џими, зависи, јесу светлије или тамније. Светлије смеш, али тамније ће можда пустити боју. А не верујем да ће се скупити, ако се тога бојиш.

16. Хемијско? За триста динџи, ако не и мање, их покупиш чисте и испеглане.

Размишљао сам о томе, ако ми ово не успе са 60, носим на хемијско.
    Иначе, Борко, јеси решио проблем с оним?

17. Џими, зависи, јесу светлије или тамније. Светлије смеш

Скроз светле.

А не верујем да ће се скупити, ако се тога бојиш.

Па, то. Мислио сам да не ујебе тај еластин, не знам ни шта је то. :)

18. http://en.wikipedia.org/wiki/Maraschino_cherry
    da li ima ovih u srbiji? i gde?
    nisam nailazila, mada, nisam ih ni tražila pošteno.. ali mi treba peteljka, lakše ze vezuje :D

19. U tom slučaju, stavi na 60 ako se fleka nije skinula na 40... A i ovo što Katija kaže, zavisi da li su svetlije ili tamnije...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.