Разноразно питање

1. Слободно стави. Ја на 60 иначе перем светле фармерке.

2. Ma, nema šanse da 2% elastina ujebe bilo šta :)

3. Размишљао сам о томе, ако ми ово не успе са 60, носим на хемијско.

Што би се смарао? И који ће ти кецеља под старе дане?

Ма јесам, друг се занимао, има превише знања, премало мозга и превише слободног времена. Јел може код нас да се тужи за крађу индентитета?

4. Захваљујем на инструкцијама. :) Е, сад једно питање за мушки део - где да купим најјефтинију могућу (а да није неки шит квалитет) трачну брусилицу?

Овај неки фазон:

http://corbis.hr/img/repository/2007/10/web_image/pbs_75_ae.jpg

Која је најбоља продавница у Бг за алате и те џиџамиџе?

5. a meni niko da odgovori za trešnje višnje? m?

6. Кристина, требало би да имаш по Хипермаркетима, Рода, Темпо, Веро и сл. Сутра обилазим неколико по БГу, могу да погледам.

Џими, за шта ће ти?

7. Џими, за шта ће ти?

Треба да састављам неку франкенштајн гитару од делова разних, па ми то конкретно треба за скидање финиша.

8. И због тога би куповао машину? Што не позајмиш од неког?

9. Види да позајмиш, и онако ти треба за једнократну употребу. Није лош фазон и фен, са њим је то можда и најбоље.

10. И због тога би куповао машину? Што не позајмиш од неког?

Па... :) Да ми треба само за тај један послић, позајмио би'. Али сам планирао полако да почнем да учим основе мајсторисања око гитаре, па да за једно неколико година почнем да их правим. Зато почињем са обрадом старих гитара, па док научим. А ниједан купљен алат није на одмет. :)

11. Није. Него, како си објаснио изгледало је да ти само за тај један посао треба.

12. А ниједан купљен алат није на одмет.

Сува истина. Онда размисли о фену. За скидање фарбе и завршне обраде, он је права ствар. Такође можеш и да га користиш за лепљење и варење пластиком, што ти може бити корисно.

13. za skidanje farbe i laka najbolje prvo da koristiš skidboju, to je tečnost kojom premažeš farbano ili lakirano drvo, sačekaš da se "podigne" pa špahtlom skineš i tek onda fenom doradiš do finiša...

14. Зашто тек сад видим ГМове постове? Није их било кад сам куцао, чак ни оног изнад.

И зашто турбо фолк тако лако улази у главу?

15. Борко, њака сајт већ неко време. Пређи на ЊЊЊ2.вукајлија.цом.

16. Фала свима.
    А ископаћу неку добру радњу на том форуму.

И зашто турбо фолк тако лако улази у главу?

Лаке ноте и крајње прозаични текстови. Кад боље размислиш, није само турбо фолк, већ и било шта једноставно у музици. Типа ''Неко те има ноћас'' од Ван Гога.

Или Заз.

17. Ма јесам, друг се занимао, има превише знања, премало мозга и превише слободног времена. Јел може код нас да се тужи за крађу индентитета?

Naravno da može.

18. Интернет крађу индентитета?