Разноразно питање

1. Koja je fora sa ovim www2.vukajlija.com?

2. ne znam, ali bolje šljaka.

3. To znam, zanima me otkud to sad. :)

4. Odes na drugi server lolo, za koji drugi ne znaju, al kad saznaju stopace kao i prvi. Tako da je bolje da se ne rasprica.

5. Стварно много боље ради. Пст.

6. može li neko da mi da link teme u kojoj stoji uptstvo za kreiranje sopstvenog skina na sajtu? hvala :-)
    EDIT : našla.

7. Jel ima neko da je iz Bg-a i da ima kopacke 45 broj,da mu ne trebaju i da hoce da proda po razumnoj ceni? Ili ako neko moze da mi da temu gde mogu ovo da postavim,cini mi se da je bilo nesto,tipa "trazim-dajem",tako neki kurac palac...

8. bvdlga...evo ti tem http://vukajlija.com/forum/teme/21264-kupujem-prodajem-menjam

zna li neko kako pojesti govno?...ovo govno je figurativno

9. Dobar ti je avatar, musssashe.
    Zna Dzimi, on se pre raspitivao, pa je saznao svasta jer je bilo puno zanimljivih predloga.

10. hvala :)
    mislis ima negde tema? ili da odem na pitanja autor-moderator i pitam....jel dzimi, kako pojesti govno?
    mozda me covek razume pogresno
    8)

11. Ima tema, a mozes ga pitati i na toj temi, reci Dzimi, cujem da ti znas najbolje kako pojesti govno, hoces da me naucis? Sigurna sam da ce biti od velike pomoci.

12. Je l jos nekog izbacuje ovako stalno?

13. zna li neko kako pojesti govno?...ovo govno je figurativno

Није фигуративно, ал' има тема:
    http://vukajlija.com/forum/teme/14141

Тако је настала ова дефиниција:
    http://vukajlija.com/dzej-i-tihi-bob-zajeb

14. Колико може да кошта неки станчић у Амстердаму на 10 дана? Јел био неко?

15. Buksno,bio sam ja ali u hostelima.I mislim da ti se to mnogo vise isplati,jer nisam cuo bukvalno ni od koga da neko iznajmljuje stan tamo...Imas hostele u centru grada koji nisu skupi,mogu tacnu cenu da ti saznam...

16. Ај' види, не мораш одма', није нешто хитно, али тамо отприлике првог августа сам размишљао да одем мало код њих. Чисто да дувам најбољи сканк на свету лололо :)

Значи био си, а? Како било (које глупо питање, као да у Амстердаму може лоше да буде). :)

17. Buksnice znam da je jedan lik kupio kamp prikolicu u Amsterdamu...po njihovim zakonima ako imaš bilo kakvu "nepokretnost" (i nju računaju u to) odmah dobijaš državljanstvo i ostale papire.....tako da skupi pare za prikolicu i možeš da duvaš po ceo dan !!!!

18. Не ри?!?! Кол'ко може да кошта то чудо? Пошто штекам паре за неки бродић којим ћу да пловим по Сави и да пурњам буксне на њему.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.