Разноразно питање

1. Slucajno sam napravio jedan zoom in, pa mi je na Vuki sad sve malo uvećano. Kako ide zoom out? Znao sam ranije, al' zaboravih...

2. Цтрл и минус.

3. ili ctrl i strelica dole :)

4. To mačke! Blagodarim.

5. da li deca mogu biti sujeverna ako ih tome niko ne nauči? mislim, ako im niko nikad nije ni nagovestio za tu pojavu. ako me razumete :)

6. Не могу бити сујеверна. Сујеверје се покупи од родитеља и средине. Исто важи и за страхове. Дете се никад неће бојати нечег уколико није претходно имало лоше искуство с тим.

7. hvala džimi. nekako sam znala da ću od tebe dobiti odgovor :)

8. А можда и нисам у праву. :) Неки психолози имају теорију да је сујеверје урођено, па да су чак и неке животиње склоне сујеверју, сад баш читам нешто. Мада ја мислим да је то код животиња опет емпиријски условљено.

9. a jel se podrazumeva pod sujeverno ako neko misli negativno da bi se desilo pozitivno, i obrnuto. i kako se zove ta pojava ako nije sujeverje?

10. Ahahahahahhahaha, a koje su to životinje sujeverne. Meni nešto padaju na pamet zečevi i konji. Mislim, zečije šapice i potkovice :)

11. Hahaha, sujeverne zivotinje?! Se zezas? :))

12. А био је и Стефана Костића дупли једно време

13. pa znam da je njegov dupli, zbog toga mi i cudno. :)
    hvala.

14. Погледај у претрази, има милион дефиниција на ту тему. Можда зато, кажем, нисам је ја обрисао.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.