Разноразно питање

1. Pa dobro Bruce jesi li morao gotovo sve da ispričaš...

2. Значи зајебава, добро је. лолол

3. trolovala, mlada vinka, rodom pivljanka....

4. Bruse, bre, zgadićeš nam ovo novo što stiže ako nastaviš stalno postavljati post, BRE!

5. ала ћу вас изненадити :)

6. ima dizgorimo od znatiželje do petka!!!!

7. O čemu se dejstvuje ovde, moliću?

8. Ja već pišem protestno pismo Kazanu, zbog radi toga što nas držite u neizvjesnosti.

9. molim vas, pa to nije lepo! pa da smo u evropskoj uniji, pa ne bi mogli tako da se ponašate, to uopšte nije hrišćanski!!!!

10. Vidi lemaje, što mi oćera post na kraj prethodne strane, vještica jedna.

11. Ne drzite nas na zeravici, ondulatori!

12. Ja ako nekome kažem o čemu se radi, posle moram da ga ubijem.
    Dao sam takvu zakletvu.

13. Ja sam za! Kolji, al govori!

14. Јебало вас изненађење и смарање око њега, зато се и зове изненађење, да вас изненади.
    Него, оће ли ми неко одговорити која је прва шизење тема била и уопште ко је смислијо да се шизи о нечему, тј. да ли је потекло од прве шизење теме или је већ постојало као својеврстан појам који је само пренет даље у виду прве шизење теме?

15. pa valjda je prvo bilo ono OBJASNI MU šizenije...
    EDIT:a tamo sam izkobjašnjavo!

16. ЂЕ МИ ЈЕ ТРАКТОР??!!

17. То што манијак рече, све је почело од оног постера ОБЈАСНИ ИМ ДА СИ СЕ ДАНАС УМОРИО У КАНЦЕЛАРИЈИ за који се испоставило да је плагијат, а дизан је у небеса, и онда је настала та тема ОБЈАСНИ МУ... После тога је ја мислим ђоковић или ко већ :)

18. meni je bilo dobro ono "u međuvremenu" šizenje

19. Da li vas zanima dalje?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.