Разноразно питање

1. До јаја, фала за инфо а иако сам учествовао у већини тема, нисам знао ко је кренуо први са тим. Шизење је за мене један од успешнијих и креативнијих тематских спрдњи на сајту.

2. kad vidim one tice zloslutnice sa kostićevog avatara na najnovijoj reklami "još četiri dana" pitam se pitam koji led nije smrznut?

3. KAJZENE OPET IZLEĆE SKRIPTA KAD SE POSTUJE, ŠTA OPET PRČKAŠ TO?

4. Kostiću je dozvoljen avatar koji se pokreće a mene cimate da sklonim???

5. Ne,ne. Da čujem po kom pravilu ste mene i onog lika cimali što je stavio sliku koja se pokreće na avatar, a Kostiću je dozvoljeno?

6. Костић ће да добије двије уз уши ради тога.

7. Moderator je to, zato mu je sve dozvoljeno.

8. Nači napravite mi neki gif vojvode da ga turim na glavatar.

9. Nemoj da spamuješ temu.

10. Ako u http://vukajlija.com/forum/podforumi/1 otvorim temu "Ne zanima me" kao reakciju na http://vukajlija.com/forum/teme/41098-da-li-vas-zanima-dalje, hoće li se smatrati da to nije u skladu sa pravilima ponašanja na sajtu?
    Samo bih da iskažem stav prema takvoj vrsti kreativnosti.

11. Hoće, ali bi mogao da je otvoriš u podforumu Igre - inače, stav po pitanju konkretne teme možeš iskazati u Raznoraznim pitanjima, tj. ovde, ili u temi Moram nekom da se izjadam...

12. Ne,ne. Da čujem po kom pravilu ste mene i onog lika cimali što je stavio sliku koja se pokreće na avatar, a Kostiću je dozvoljeno?

Obzirom da sam te ja cimao, evo odgovora - tvoj pokretni avatar je imao ogromnu veličinu i pokrivao je tekst na postovima koje si ostavljao. Ove vinske mušice ne pokrivaju tekst, ergo: ne smetaju. Ako se odlučiš na pokretnog Vojvodu moraš napraviti gif u kojem lete male vojvodice, ne veće od ovih muva.

13. Ovo nisu mušice nego golubovi u sutonu.

14. Uf, dobro je, već sam mislio da me drma delirijum tremens...

15. Ko kaže da te ipak ne drma?
    :P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.