Разноразно питање

1. nije isključeno, ili DT ili nedostatak alkohola u krvi :)

2. Bruce

Hoće, ali bi mogao da je otvoriš u podforumu Igre - inače, stav po pitanju konkretne teme možeš iskazati u Raznoraznim pitanjima, tj. ovde, ili u temi Moram nekom da se izjadam...

Da li je iko pomislio da bih otvorio temu?
    Stav sam iskazao upravo onako kako si mi predložio. I ne moram nikome da se izjadam, nemam naviku.

3. Jebiga, postavio si pitanje, a ja se pravim pametan... deformacija matorog čoveka - ubeđen sam da svakom treba moj savet...

4. Usud NAS ocvalih. Dobri smo dok pamtimo šta smo pitali i na koja pitanja odgovaramo!

5. Nemam običaj da ovde tražim pomoć oko škole, ali mi do sutra treba prevod jednog tekstića sa latinskog na srpski. Ako je neko voljan da mi pomogne, bio bih zahvalan.

6. Ma nema sanse preko tog govneta.

7. Има ли спаса за тоћак од бицикла коме су се почупале оне жице што му дају облик? И ако леврда лево-десно, море ли се оправит? Пошто је точак? Има ли ко точак вишка?

8. Nema. Sa točkom možeš da se slikaš. Kupi novi, manje će te koštati od popravke.

9. Da li je neko od vas gledao ove momke uzivo i vredi li izgubiti dan za koncert?

http://www.youtube.com/watch?v=djR-MEB6foE

Izvinjavam se ako sam prekinuo neku vaznu raspravu.

10. Vučica21
    Nema. Sa točkom možeš da se slikaš. Kupi novi, manje će te koštati od popravke.

Пааа, ево сад сам листао, те жице се заправо затежу. Тачније, људи који склапају бајсеве купе одвојено фелну и те жице па сами спајају са осовином и зупчаницима. Свакако ми је јефтиније да купим само фелну него цео точак, ако већ жице могу сам да уплетем.

11. Eto rešenja, kupi nove žice pa ih zateži. :)

12. Vučice, ako nisi skontala, odgovorih ti za tigricu na jadanju, tako da znadeš.

13. Mozes uzeti nov tocak koji je skoro isto kao polovan bicikl na buvljaku a mozes i taj da sredis ali SAMO ako je felna prava, tj nije nigde suzena ili spljostena i da "baca" mnogo.
    Odnesi to kod nekog majstora za biciklove i uradice ti jer za to treba imati zivaca i malko i umeca. Mozes cak i da nadjes polovan kod takvih majstora.
    Svaka spica mora idealno biti zategnuta da bi tocak bio prav

14. Što reakcije ne rade?

15. Видро, срећо, ти с' опет на постерима...

16. Skida kaizen tajlancke akcione.

17. LOL-e, ne mogu da se prave već 19ak sati :D

18. Мени раде, можда ти се нет узјебао, па кулира.

19. Aj napravi neku, posljednja koju ja vidim je od prije 18 sati. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.