Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Što ste obrisali moj poster?! Oću moj poster! Vratite mi moj poster! Nemojte da brišete moj poster! Moj poster!
Је л' се само мени овај десни део косе причињава као један дугаааачак низ који се протеже кроз све слике? олололо
http://www.dodaj.rs/f/h/tW/2IKqplho/vuco.jpg
Koja je to četvrta stvar koju ćemo moći da pravimo večeras u 20:00h, osim definicija/postera/reakcija?
Potkrepiću svoje tvrdnje i dokazima u vidu slike.
Mater mu jebem, nešto neće link..
trolololo
Ja tipujem da će biti tekstovi, stilski slični onima na Tarzaniji, ali po sadržini daleko, daleko, daleeeeko bolji.
pa taj rad, a zvaće se eseji... samo teško da će biti bolji, imaš možda još svega par ljudi koji to znaju raditi, tako da...
Dobro, to sve zavisi na koji način neko radi, i šta ko gotivi. Ja sam npr, na Tarzaniji naleteo na svega par tekstova koje sam mogao da pročitam a da se ne upucam. Ovo ostalo sve neko presipanje iz šupljeg u prazno.
A, imaš ovde, makar po onome što vidim iz komentara raznih autora, dosta njih koji gotive da pišu tako te duge definicije, ali ne i dosta tih koji iste i znaju dobro da napišu.
Moći ćemo da pravimo djecu.
Ima nas nekoliko, koji smo to mogli i ranije..
Ali samo nekoliko...
Izvaljeni ste modovi. Džabe vam to pokušavanje kuloće sa tim kao sikrit temama i obojenim gej slovima, veo tajne je skinut.
To je Kaizen reko ko zna kad da ce uvesti.
Rekao je još pre uvođenja nove (sada već stare nove) verzije. Čim modići ćute, izvaljeni su.
A, ko ce to da im pise?
Ne smijemo ništa više da krademo od Tarzanije, Ox će doći da nas isproziva.
Kako je moguće da je ZeZaToR bio aktivan 31.01.2012, kad sam milion posto siguran da je banovan tamo 2011. Koji moderator to šuruje sa ovim (doduše sa drugog profila) i dalje aktivnim članom?
http://vukajlija.com/recnik/autori/26857
'Оће неко да ми пошаље смс ммс усб сбб вечерас у 20 часова, шта се збило толико битно?
Daj broj na PVT. :)
A stani, šta se dešava?
Jel se opet povela ona priča o "esejima"?