Разноразно питање

1. e premežd, meščini da košta oko 130, možda i 150 za BAS, al nisam bijo tamo ima već više od pola godine.

И ја мислим да је толко, ал нисам се ни ја баш нешто интересово у задње време за то. И да, Лоле, Басову, Басову. :)

2. Zavisi gde ideš... Tj, na stanici je standardno (čini mi se oko 80, a možda je to i sa još nekim taksama), a ako sačekaš kod Autokomande 0. Opet, ne prolaze svi kod Autokomande, mada ima 100% još neko fraj stajalište

EDIT: Ja sam mislijo da pitam zašto mi brišete sve šćo napišem. Može neki mod koment, savet šta i kako, reč utehe ili PVT sadržaja /Zato što su ti definicije golo govno./ Fala baba.

3. Zna li neko neki film u kome Kevin Spejsi zavrce nekome samarcinu?!

4. Kad ukljucim neku igricu, bilo koju.
    Odjednom mi se monitor iskljuci i predje u stand by mod.
    Komp mi je i dalje ukljucen.
    Jel do nekih drajvera za graficku, virus, sta li je?

5. Ja mislim da ti nesto nije u redu sa kompom.

6. Znam ja štas pokvarilo. KOMPUTER SE POKVARILO!

7. Kad ukljucim neku igricu, bilo koju.
    Odjednom mi se monitor iskljuci i predje u stand by mod.
    Komp mi je i dalje ukljucen.
    Jel do nekih drajvera za graficku, virus, sta li je?

Графичка ти је у курцу. Да ли ти се то дешава и кад покренеш нешто што има везе са Јавом?

8. Графичка ти је у курцу. Да ли ти се то дешава и кад покренеш нешто што има везе са Јавом?

Ne, sa javom je sve okej.
    Da pokusam ja da instaliram drivere za graficku ponovo, pa da vidim?

9. Сумњам да ћеш ишта постићи, али ништа те не кошта да пробаш. Мене је то почело да зајебава пре пар година на једној захтевнијој игри, повремено (након што сам променио графичку). Онда на све мање и мање захтевним стварима. И на крају је почео да се гаси и кад пустим филм, клип на јућубу, или покренем нешто што има везе са јавом. Филмове и флеш видеое сам решио тако што сам смањио нека подешавања на десктоп пропертију, али ми је зато рачунар сад успорен.
    Мислим да није проблем у софтверу, пошто се временом погоршава, чак и после форматирања, реинсталација и осталог. Преврнуо сам цео нет, али нема решења. Има људи који се жале на исту ствар и сви претпостављају да је до графичке.

10. Ocisti komp, mozda se pregreje graficka pa se iskljuci.

11. A bas me cudi, graficku sam uzeo pre oko godinu dana, ona je najnovija od svega u kompu.
    Aj videcu sta mogu da uradim pa cu da javim rezultate.
    Fala.

12. El može neko od modova da promeni ime ove teme u "RockMelt - novi browser"?
    http://vukajlija.com/forum/teme/41411-rokmelt
    Zahvaljujem unapred.

13. Predložila bih jednu reakciju za odabrane a nemam gde pa ću ovde da je linkujem.
    http://vukajlija.com/reakcije/3376

14. Kole znam preko neta.
    U srbiji jok.

15. Kod Kineza? :-)

Nema. :)

Kole znam preko neta.
    U srbiji jok.

To znam i ja...

16. Ja sam bio ubeđen da ima kod Kineza, pošto tamo postoje baš sve stvari na svetu koje ama baš ničemu ne služe, k'o i ovo. :-))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.