Разноразно питање

1. Dal ima da se kupi negde ovakva kosulja kao sa kurdovog profila? Furo bi je opusteno

2. Dal' postoji neki program koji je isti ili sličan kao Skype...da "đabđabe" pričaš i da se gledaš, a nije Skype?

Mis'im jel su ti iz Skype jedini na net-u sa time?

3. Stićko, to su ti obični niodimijumski magneti. Kao što je neko već napisao ima kod bolje snabdevenih čajnizera i kod onih likova što preprodaju internet robu.

4. Ladno 10 min nakon sto sam napisao ovaj post zove me neka riba i kaže da sam dobio nagradu magnetnu narukvicu lolololooo Facafacaa, OBJASNI, POPE!!!!111

5. Dal' postoji neki program koji je isti ili sličan kao Skype...da "đabđabe" pričaš i da se gledaš, a nije Skype?

Imaš MSN, a i na fejsu su uveli opciju gledanja.

6. Ja ne vidoh to na FB...a to na MSN je isto Skype koliko vidim?

7. idi na Chatroulette :D

8. Na fejsu imaš ikonicu kamere unutar četa, a msn je isti fazon ko skajp.

9. Ima li neka da honorarno farba jaja?

10. Kako sam odjednom skočio sa 5100 na 4800? (pozicija).
    Nisam bio tu, nisam pravio postere niti bilo šta.

11. Неко ти дао пар плусева

12. Nisam bio tu, nisam pravio postere niti bilo šta.

Od kad od postera skace rank?

13. Неко ти дао пар плусева

Pa znam da je to, ali nisam bio aktivan i kako da baš neko naleti na moj profil i to?

Od kad od postera skace rank?

Pa od 6. aprila, od kada je ovaj poslednji poster. Od tada nisam ni ulazio.

14. HAhahaha, rank skače samo od definicija :)

15. HAhahaha, rank skače samo od definicija :)

Pa jebote znam da je zbog toga. Pa zato i pitam, jer ne pravim definicije, ove sam samo stavio da bih predlagao postere za odabrane. :)

16. Nisam bio tu, nisam pravio postere niti bilo šta.

OLOLOLOLOLOLO

17. Imaš šest definicija, neko došao, dao plus, tebi skočio rank .. :)

18. скините му те плусеве да се не буни дечко х)

19. Šta je 4chan? Detaljno objašnjenje zahtevam. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.