Разноразно питање

1. Kopija 9gag-a.

Што је најгоре, многојаке њушке стварно верују у ово. ЗЛОЛОЛО

2. Videh ovu sliku na temi Smešne slike. 'Oće neko da mi objasni o čemu se radi, nisam skapirala.
    Šifra: glupa petkom.

http://www.dodaj.rs/f/1o/yK/3GKfhi7E/3257174460s.jpg

3. Pa šta misliš kako prizivaju ajkule da bi ih snimali?
    Nećeš sigurno skočiti u vodu tako nezaštićena i čekati morsku psinu da te zguta

4. суграђанко, 'вако:
    намаме ајкуле тако што спусте човека у кавезу у воду, и кад ајкула приђе и почне да кидише, они ркну харпуном. е сад, та ајкула није баш пришла да помогне том рониоцу да се ослободи из кавеза, ал' ет', спрдња :)

5. E tooo... zbunijo me sa ovim "tried to help"... A i nisam znala da ih tako mame. Eto, svašta čovek nauči dok je živ.

6. Šifra: glupa petkom.

Blago tebi kad si samo petkom.

7. Izvesni autor pod imenom Loksi mi je rekao da kažem moderatorima da je pronašao neka jaja i pita kako da vam ih uruči u zamenu za odabranu defku, poster i reakciju.

8. Има ли неко ко зна да ради у InDesign-у? :Д

9. Milan Tarot

Izvesni autor pod imenom Loksi mi je rekao da kažem moderatorima da je pronašao neka jaja i pita kako da vam ih uruči u zamenu za odabranu defku, poster i reakciju.

Nek proba sa svog profila

10. Rado, ali je banovan.

11. Ремац, угаси шифре.

12. Одбанован је има више од сат времена.
    Ремац има вх

13. Verovatno pao neki blajv za odban. Je li modovi, kako ga sisa Loksi?

14. Šta taj dečko neće da uradi da dobije naslovnu. Kako ljudi nisko padnu.

15. Добро је сад.
    Није га сисао никоме него је једноставно било довољно бановати га на дан да научи лекцију.

16. Ремац има вх

amx_ban Remac 9999999 "wh"

17. Remac have immunity

18. :ulazi u panel, skida slovo "a" sa remčevog nika:
    amx_ban Remac 9999999 "wh"

19. Je l se i ovaj sa Čmarkovog profila isto zove Paja Patak? Ukopao mi mozak.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.