Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aj da dežurni mod obriše jedan post na "ko posljednji pobjednik", izgleda zabagovalo postovima u isto vrijeme... Nemojte me štrecati, ne možete zaključati poslije 24 strane, E!
+1
e ovo i ja ćedo reći... ovo što kažu dupli i zemara :)
Да ли су Стронгхолд 2 и Стронгхолд 3 стварно толико лоши колико их хејтују?
Igrao sam dvojku, nekako nema dušu igrica. Sve u svemu nisam igrao Stronghold dugo, smorio me posle par dana.
тога сам се плашио, видим осредње оцене двојци, очајне тројци, нећу ни да скидам аукурац
Drži se kantera, jebo strategije.
EDIT : ako želiš jednostavnu strategiju igraj C&C Generals lolo
ма иииди :))
играм Стронг крусејдера, ал не играју ми се те класичне стратегије видечу нешто зајебано да нађем
одлучијо сам, скинућу вичера, делује опако
http://www.youtube.com/watch?v=Em2hok6v6ig
Pametno, odlična igra a nastavak još masniji.
Ja sam, istina, odlagao dok nisam našao par knjiga iz serijala da pročitam, pruži ti bekgraund i upotpuni doživljaj. Istina, nije neophodno jer se koriste proverenim literarnim trikom da upute u okruženje one koji nisu: "ja imam amneziju i zato mi svi pričaju ono što bi već trebalo da znam".
мислим да немам комп за наставак.
чуо сам да је по књизи, ти си хтео потпуни шоу... а капирам да су они све то приказали у довољној мери
делује онако мистично, зајебано, интересантно, баш ћу сад да је оверим
Dobra stvar je i što nije baš po knjizi, igra ima zasebnu priču koja se dešava znatno posle dešavanja u knjigama. Nego eto, zanimljivo je znati zašto ga tačno neki likovi nazivaju "the butcher of Blaviken" i ko mu dođe ta Yennefer što se provlači kroz priču. A iz knjiga bolje pohvataš i politička dešavanja, bude ti jasnije ko je tu ko i zašto ovi napadaju ove, neophodno nije ali daje šmek.
Šta je sa autorima poput: Black Hola, Francky Delevre, Motike, Gvozdenovića...? Nema ih na sajtu, a morate se složiti da bez takvih autora sam kvalitet sadržaja sajta opada.
Ne bih se složio sa tobom, ne propada kvalitet sadržaja zbog njih, nego propada zbog klinaca koje misle da je vukajlija kanta u koju svaki dan moraju da dođu da izbace svoje đubre.
Potpisujem.
Daj sad naslovnu.
Kad me odvedeš na ručak u menzu
Ne zbog njih, već bez njih.
Koliko sam ja primetio, đubre ostavljaju samo po posterima. Tamo se isplati pogledati samo odabrane.
Kreni da čitaš otpočetka, pa dokle stigneš.
Đubre se ostavlja na sve strane, posteri su samo najmasovniji. Pokušaću da ti dočaram.
Dnevno dođe 1 000 klinaca koji misle da je fora što napišu viceve u definicijama, dođe neki dobar autor, vidi šta ovi pišu, smori se i ne napiše neku vjerovatno dobru definiciju. Dođe autor koji pravi odlične postere, pogleda najnovije postere, polupa sve minuse i prijavi za brisanje, sjebe se i ne napravi svoj poster koji je 100% bolji svih koje djeca naprave za čitav dan. Reakcije koliko toliko drže neki standard zato što ne može svako da ih pravi.
Kapiram. Znači, Vukajlija kao rečnik slenga ide u propast. Samo je pitanje vremena. Ostaje nam ovaj forum, koji je ruku na srce - prebogat.
Ali i što se tiče tih reakcija, dosta je to lose odrađeno, to u vezi 1000 poena. Ja sad napisem defku i ako imam 30 pluseva, mogu sam se bi da popušim. Nemam mnogo pratilaca, a malo ljudi čita najnovije defke. Tako da je i to sizifov posao.