Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Та врста кукања стварно иде на курац. Али баш.
Сачекај да те стартује све што има туки па онда кукај како смо сви говна.
Зашто смо стоке, еј.
Kod nekoh ne pomaže ni noga. Sreća pa ih ima malo.
Аууу батице, ако не тролујеш, сад си ме разочарао. Удариш женско и решиш ствар ? Не иде то тако.
Спавалице, погрешила си тему, овај пост је више за
Морам некоме да се Вучица
Срећан рођендан бтњ ололо
Зашто смо стоке, еј.
U redu, nije generalno tako, ali je krajnji bezobrazluk to što sam gore napisala. Ništa drugo.
znam da ne ide jebote,al ne ide ni sve po planu nekad. znam,pogreši čovek ponekad, pa se iskreno pokaje i izvini, padaju one i na to. bukvalno padaju lolo
Pa da se vi žene ponašate malo normalnije, možda bi i ta "stoka" bila okej prema vama. Mislim koliko daš, toliko i dobiješ.
Цела суштина, ако се све то посматра са једне метафизичке тачке, сама срж проблема, се може дестиловати на један закључак. Колико год било тешко да се човек суочи са тим, мора да се сведе рачун и каже КОГА БОЛИ КУРАЦ ШТО ТЕ НЕКО ОГОВАРА ПОШТО СИ ГА КОРПИРАЛА? Колико бре година имаш па да се изјадаш за тако нешто?
btw, srećan rođendan Spavalice:*
Zašto bih imala potrebu da bilo šta dam nekome ko me ne interesuje. Objašnjene može dobiti i uvek i dobije, lepo, fino, kulturno.
Jedini zaključak mi je- treba biti stoka, više te cene tako.
Smaram, znam, ali bolje da smaram po sajtu nego ovako nekoga da udavim pričom. :)
Vito, svaka čast, skidam kapu.
Kako se meri UV zračenje ? I čime se meri njegova veličina ? Zna li ko :D
Meri se UV radiometrom, a njegova veličina se iskazuje u milivatima po kvadratnom centimetru, tj. ovom mernom jedinicom se meri intenzitet zračenja koje dospeva na površinu od 1 centimentra kvadratnog. :)
DA LI JE ISTINA DA JE UMRO DEDA VLADA?!
http://media.tumblr.com/tumblr_m1vr65H3A81rn1n54.gif
Hvala Mesečka :)
Nema na čemu. :)
Е да га јебем баш ако морам да ошамарим девојку да бих решио ствар. Ако веза добро функционише, наћи ће се компромис, шамарима само доказујеш да си џибер, јер тако ништа нећеш да решиш, чак ћеш испасти већи љомбер. Јебем ли га, не капирам људе који могу да дигну руку на жену, не иде ми у главу.
Ima li nekog da jebe kevu kako zna engleski? Treba mi lektorisanje.
šanzame ako nije predugačak tekst, pošalji mi na pvt. čim stignem pregledaću.
Ja jebem, i ovako, i engleski lolo
bači na pevete, će se dogovorimo sve.