Разноразно питање

1. Ne ide u propast, radimo ko konji da bi to opet izgledalo dovoljno dobro. Potpuno je normalno da sa rastom članova kvalitet pisanja opada jer gotovo svako od njih misli da može da piše definicije i pravi postere, ali opet i tu se nađe dosta dobrih autora koji opstanu. Nije loše odrađeno, ako napišeš dobru definiciju koja čak zaslužuje naslovnu, ona će se sigurno staviti tamo, možda ne taj dan ili sedmicu, ali će sigurno doći i eto tebi 1000 poena brzo. Ni pratioci nisu neka ogromna pomoć, ja se kladim da od mojih pratilaca tek 20% pročita moje definicije.
    Bio je period kada je bilo potrebno 50 poena da se prave posteri, tada je bilo nenormalno sranje na definicijama, ali to se promjenilo za 180% sada, ali i dalje je ostalo to uvjerenje da su definicije u kurcu iako su daleko bolje nego prije godinu dana i zato ljudi slabije čitaju definicije.

2. Ja sad napisem defku i ako imam 30 pluseva, mogu sam se bi da popušim.

Blaguš tebi, ono što sinoć izasrah ima 8:4 a ono od pre neki dan 7:3.
    Boli te kurac u dupe, piši iz svog gušta pa ako neko pročita - pročita. One što su pisali u zlatno doba definicija ionako stići nećeš.

3. 30 pluseva za kraće od sedam dana je i meni problem, a moje defke generalno dobiju dobre ocene (ne svaka, ali više od pola), treba da pišeš češće i više, a ovo što reče Remac uvek stoji - dobra defka pre ili kasnije dođe na naslovnu, bez obzira što u momentu odabiranja možda ima 22:5 skor...

4. Lolok , ja šta god napišem već do sledećeg jutra ima preko 30 pluseva.

Like a Boss.

EDIT

Samo mi je mnogo muka da pišem..

5. Моја задња 20 гласова :( :)

6. Blago vama, e. Ja skupljam sedam dana 30 ocena. lololo
    Sprdam se, meni nije loše, ne žalim se.

7. Ja i ne pišem, od janura, i za to vrijeme sam pao samo 20 pozicija. Znači, čitanje - katastrofa.

8. Ja i ne pišem, od janura, i za to vrijeme sam pao samo 20 pozicija. Znači, čitanje - katastrofa.

Ja sam primetila da ne pišeš, ponekad odem kod tebe na profil, ali nema ništa novo, a zadnjih nekoliko su bile baš lepe, kao i one od pre. :)
    Tako da, volela bih da napišeš još neku ovako lepu, drugačiju. :)

9. Ja se nadam da će biti uskoro. Hvala na lijepim riječima. :)

10. Čekam da čitam nešto lepo ponovo, nema na čemu. :)

11. Zašto su momci stoke?!
    Navikle smo mi devojke na to, ali opet, nije u redu.
    Kada ih devojka odbije, oni je ispljuvaju, a predhodne izjave budu tipa "jako si fina cura..." "lepa si, zgodna si...", a kad popiju korpu, onda je ista ta fina i slatka devojka najgora na svetu. Pa ima li logike tako nešto govoriti. A pritom su to momci koji imaju više od 24 godine. Zrelost na nivou.

12. Spavalice, jedan od ovih je odgovor na tvoje pitanje :)

13. Са дужним поштовањем, не сери.

14. Ako ti se ne sviđa, ti poljubi pa ostavi lolo

15. Spavallica
    Zašto su momci stoke?!
    Navikle smo mi devojke na to, ali opet, nije u redu.
    Kada ih devojka odbije, oni je ispljuvaju, a predhodne izjave budu tipa "jako si fina cura..." "lepa si, zgodna si...", a kad popiju korpu, onda je ista ta fina i slatka devojka najgora na svetu. Pa ima li logike tako nešto govoriti. A pritom su to momci koji imaju više od 24 godine. Zrelost na nivou.

pa ja iam skoro 3 banke i imate sreću ako ne dobijete šamarčinu posle 'ispale'. zato, tiću tamo!

16. Au šta je šovinista sunce ti.

17. evo sve se čudim... možda ja zato ne jebem...

18. samo sam iskren do srži. a cure se seku na iskrenost:)

19. Šovinista, Balkanac, šamarčina i rešen problem.

20. Ma da, lude smo za šamarima.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.