Разноразно питање

1. Optimusa Prajma i Ejpril Onil!

Imam ja dva ozbiljna pitanja:

1. Znate ono kada imate nešto važno ujutru, namestite alarm za 7 recimo, a probudite se sami u 6:59? Postoji li neko naučno objašnjenje?

2. Sećate se, sigurno, onih automata za video-igre u luna-parkovima koji su kružili po Srbiji. Mnogo bih voleo da nabavim onu igricu sa košarkom, mislim da se igra 4 na 4 ili 3 na 3, ljudi skaču po 18 metara i zakucavaju, ima i sa vatrenom loptom i to. I onu sa fudbalom, kretensku gde utakmica traje dva minuta, pa se pucaju penali ako nema pobednika, kup sistem, kad izgubiš - ispadaš.

2. Ox, morala sam da guglam tog Optimusa. Kako to da izvede, 'leba ti?!

3. Elem, LOL-E, DA LI ZAISTA ZELIS ICI SA NAMA???

Не мораш се дерати, отишо сам да спавам... Оћу ако средите све...

Znate ono kada imate nešto važno ujutru, namestite alarm za 7 recimo, a probudite se sami u 6:59? Postoji li neko naučno objašnjenje?

Ако се константно будиш у то време онда ти је то моћ навике, а ако не, онда не знам...

4. 1. Znate ono kada imate nešto važno ujutru, namestite alarm za 7 recimo, a probudite se sami u 6:59? Postoji li neko naučno objašnjenje?

2. Sećate se, sigurno, onih automata za video-igre u luna-parkovima koji su kružili po Srbiji. Mnogo bih voleo da nabavim onu igricu sa košarkom, mislim da se igra 4 na 4 ili 3 na 3, ljudi skaču po 18 metara i zakucavaju, ima i sa vatrenom loptom i to. I onu sa fudbalom, kretensku gde utakmica traje dva minuta, pa se pucaju penali ako nema pobednika, kup sistem, kad izgubiš - ispadaš.

1. Не могу да објасним, али имам ортака који никад не навија аларм. Каже, зацрта себи у глави кад треба да се пробуди, и пробуди се тачно тад. Нико му наравно није веровато, док се нисмо уверили на матурској екскурзији...
    2. Street Hoop tournament. Ово за фудбал не знам, има милион таквих...

5. 1. Znate ono kada imate nešto važno ujutru, namestite alarm za 7 recimo, a probudite se sami u 6:59? Postoji li neko naučno objašnjenje?

Ovo se meni dešavalo redovno pred kraj srednje i ne samo ovo budio sam se nekad tačno sat vremena pre alarma prosto neverovatno navijam sat u 6 i probudim se tačno u 5 i da ga jebeš nema šanse da zaspim

6. Ox, morala sam da guglam tog Optimusa. Kako to da izvede, 'leba ti?!

Pa to bih voleo da vidim. Recimo, Optimus joj nabije pušku u rč, a ona skine najzad onu iritantnu facu :)

Peki, kralju Street Hoop! Saću skinem negde!

7. Ja sam pitala za nesto koliko-toliko realno bre!

8. Pa evo, neka budu Himen i majka Erika Kartmana!

9. Treba mi snimak bombardovanja Beograda ili nekog dela u Srbiji, '99 godine.
    Snimak padanja bombi i eksplozije.

Na youtube-u nalazim samo snimke sa slikama.

10. Samo mi nije jasno za šta su ovoliki lajkovi na klipu !?

11. Pročitaj komentare i sve će ti biti jasno.
    Hvala na videu.

12. Brate tek sam sad izvalio.. koja govna jbt..

13. Autori koji ga prate
    Autori koje prati

Jel ovo kao ono na tviteru? Gde mi stize link profila od te osobe? Posto vidim da pise 1.

14. Ne stiže ti niđe. Možeš da vidiš ko te prati samo ako si ktitor. A slično je twitteru, samo što ođe namjestiš da ti se na naslovnoj pojavljuju definicije autora koje pratiš ili njihove omiljene defke.

15. Ygritte

Zna li neko neki sajt gde možeš da ukucaš naziv izvođača i on ti izbaci listu sličnih izvođača čak i ako su neki slabo, slabo poznati?

И мене ово занима. Знам да на Грувшарку може да се намести да ти пушта сличне извођаче (мада, и не буду увек толико слични).

16. Verovatno sam ja piglu, al moram da vas pitam, pošto vidim da ih non stop pominjete.
    Šta znači HIPSTER?

17. Može neko da mi nađe poster Nova adidas lopta??? :)

18. peđo, na maješ se na online rečniku slenga, svega i svačega, hipster :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.