Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
а што онда имају и велики нос?
to sam ucijo u skoli, kazu da ljudima kako stare, oci polako ulaze u lobanju, usi se povecavaju, koza smezurava, kosti gube na jacini i isto ima nesto u vezi usana...
u prevodu: jedan od mnogih pokazatelja starosti, a krece kad zakoracis u 5 banku.
sumljam da je reč o bajci sa crvenkapom:P
pa okej, i nos, donekle, ali uši pogotovo. espšli uši.
Uši rastu tokom celog života. I u 90oj uši će i dalje rasti. A sve ostalo se s godinama smanjuje.
:(
onda super, u 90-oj ce mi taman biti ispod 20.
džabe,kad neće da bude u funkciji već od 65....
Je l' zna neko koliko se plaća čuvanje kutija (kakav izraz) na izborima?
Do sad je bilo 2000, a kolko sam čuo mislim da je ove godine 3000.
I ja sam čula da će biti 3000 ove godine, mada ko zna...
minus procenat stranke što ti daje posao...
meščini da će da bude oko 3500,jer su ujedno i parlamentarni i precednički.
nije ni bitno, ču duznem tri črvene za dž bukvalno,jebe mi se.
Две и по.
moj te pipo
Manijače, isti slučaj :) Ma, da je i dve ili dve i po, šta me briga, sedim tamo neko vreme i to je to...
Зар чувари кутија не морају после и да броје у ноћ?
ma to se sve završi za pola sata-sat najviše posle završetka glasanja,opušteno.
to sve pišeš otprilike, ionako žuti broje ponovo u BG posle dva dana - isto kao nekad mi u SPS...
Jel treba tu da se sedi 12 sati? Meni drug nudio da cuvam kutiju za Dveri.
Ne mora toliko da se sedi, možeš da se dogovoriš sa nekim ko čuva ispred iste stranke da se menjate posle nekog vremena...