Разноразно питање

  1. a Dzime to komplikovano....

  2. Ima li negde da se gleda ono ''Nebojša Glogovac - Boli Me Kurac'' bez cenzure?

  3. Зашто људи кад се улогују иду по својим дефиницијама и захваљују се људима који су им дали плус док нису били активни?
    Ја не видим ниједан други разлог до рекламирања те дефиниције и махинално зувам минусе на те дефиниције.

  4. normalno, kako drugačije da steknemo više od 20 pluseva ako se ne reklamiramo - kad ti nećeš da čitaš definicije nego čitaš komentare i zuvaš minuse ;)

  5. Додуше, на неке сам и плус дао, јбг, погреши човек.
    Али је стварно иритантно.
    Уђем у коментаре и прво што видим је 5 коментара од истог аутора на 5 различитих дефиниција:

    Хвала људи

    Хвала

    Драго ми је да вам се свиђа моја умотворина, хвала

    ХВала

    Тенкс

    ЦИТАТ

    ТАТИЦ

  6. Jel zna neko koliko kosta wireless ruter?

  7. nemoj tako, da nema tih komentara uveče posle 22.00 ja bi umro zevajući i čekajući da se nešto desi... niti ko piše niti ko komentariše - samo oni šmrljavci kače govna po posterima jer misle da nijedan mod nije aktivan i ponekad se uhvate parovi kako jedno drugom komentarišu defku (da ne imenujem pojedince i pojedinice:)

  8. realno to je jedina reklama koju imamo :) šta bi trebalo da napišem kad mi njih pet kaže odlično+, bravo+, +++, tajfajzen+, osim hvala? da mi je neka čka napisala, ''sviđa mi se sintagma tvoje rečenice i milozvuk suglasnika dok klize niz moje nepce a sa vrelih usana oslobađa se osmeh žudeći za tvojim prisustvom...'' onda bih drugačije odgovorio i boleo bi me Jan Veseli za reklamu :)

  9. šta bi trebalo da napišem kad mi njih pet kaže odlično+, bravo+, +++, tajfajzen+, osim hvala?

    Не напишеш ништа матори. Него, као што то вероватно и радиш, прочиташ и коментаришеш дефиниције тих аутора који су ти то написали и на тај начин узвратиш. :)

  10. Ili te jednostavno bole kurac za komentare.

  11. Jasno, svestan sam da je malo ziljavo to zahvaljivanje ali kud svi Turci tu i mali Mujo :) mislim da ću čak i da uvažim ovu tvoju sugestiju za ne zahvaljivanje putem komentara na sopstvenoj defki, hvala, zaista.

  12. Modovi znam da ne odgovarate na pitanja zašto je nešto obrisano, ali mi je ''otišla'' reakcija i piše da je to urađeno zbog kršenja pravila. Ako bi neko mogao da mi odgovori kojih tačno pravila kako ne bih ponovio grešku.

  13. a Dzime to komplikovano....

    Не мораш уопште ништа реинсталирати, само иди на подешавања за модем/рутер (укуцај у адрес бару: 192.168.1.1) и тамо намести енкрипцију коју хоћеш и укуцај шифру. 2 минута посла.

  14. piše da je to urađeno zbog kršenja pravila. Ako bi neko mogao da mi odgovori kojih tačno pravila kako ne bih ponovio grešku.

    kod svih obrisanih piše isto: zbog kršenja pravila.
    ne znam šta je bilo sa tvojom reakcijom, ali vjerovatno je bila neka slična ili ista pa je zato otišla, ili je bila loša. sigurno nije bila eksplicitna ili uvredljiva inače bi bio banovan.

  15. kod svih obrisanih piše isto: zbog kršenja pravila.
    ne znam šta je bilo sa tvojom reakcijom, ali vjerovatno je bila neka slična ili ista pa je zato otišla, ili je bila loša. sigurno nije bila eksplicitna ili uvredljiva inače bi bio banovan.

    Ok, hvala Lullaby.

  16. Е сад, како је могуће да ми ова реакција постављена ноћас у пола 1, кад сам ја пре једно месец дана покушавао да је поставим једно шурнајест пута, али нешто није било у реду? Ништа ми није јасно? У реакције нисам ушо једно недељу дана

    http://vukajlija.com/reakcije/4442

    ЕДИТ: У 25 до 4 јеботе, не у пола 1, кој курац, тад сам коњосао у највеће, кој бре курац?

  17. gazda ispravio bagove, pa su se sad pojavile reakcije koje prije nisu mogle.
    valjda. i neki medatori su se nešto žalili.

  18. Ћу купим ктитора и ћу променим ник у Сидро (Хакован Профил).

  19. Него, као што то вероватно и радиш, прочиташ и коментаришеш дефиниције тих аутора који су ти то написали и на тај начин узвратиш. :)

    Ма јес', ћу да читам нечије баљезгарије само зато што ми је коментарисао дефинцију... Хвала и no strings attached. х)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.