Разноразно питање

  1. Тооооо Вучице и Брусе! Хвала! А хвала и осталима :)

  2. Гледам данас сатове у некој златари, и пише на једном "хронограф" и питам се шта је то? Сконтао сам да су то она три мала круга са казаљкама, али не знам чему служе, као нека штоперица, али чини ми се да је функција другачија. Има ли неко да ми то објасни, јер не јебем добро енглески, па ми википедија не помаже?!

  3. Chronograph, split seconds – instalirana štoperica koja radi nezavisno od sata. Kao dodatak, zahvaljujući uparenoj, drugoj štoperici, Rattrapante moguće je meriti dva dešavanja koja počinju u isto vreme.

  4. Kolko se ja razumijem u ova slova, hronograf znaci "nesto komplikovanija stoperica".

  5. Аха, значи једну можеш зауставити, а друга пичи и даље. А чему служи трећа код неких сатова?

  6. Мој ћале има сат са хронографом, обожавам га, и баш та три круга не волим, јербо један мери стотинке, други секунде и трећи минуте, и нема никакве зајебанције са заустављањем у овог, само можеш да наставиш пре мерито време, нема да пичи неко даље.

  7. Мој сат има три мала круга, један показује датум, други дан, а трећи има скалу од 1-24 и показује колико је сати..

  8. У, добро сте ме подсетили да заменим батерију. Фала!

  9. Е овако, треба ми помоћ у проналажењу две песме. У првој у споту неки црнац стоји у кући која прокишњава заједно са неким животињама, и док он пева животиње померају главе у ритму песме (златни ретривер и сова су били колико се сећам),а друга је анимирани видео, црно бели спот са момком и девојком, не сећам се радње, само се сећам да на крају ваљда убијају тог момка и нека сахрана се дешава... (канда ми је у глави нешто линкин парк, али нисам нашао тај спот ни на једној од њихових песама на јутјубу). Има ли неко идеју?

  10. 1. Outkast - Ms jackson

    Хвала ти ко брату, годинама је тражим

  11. Brate odlicna pesma :))

    Nego ko dolazi na finale kupa ovde u KS da se javi da izblejimo.

  12. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560487_3915076883288_1470420560_3443468_2067372573_n.jpgшта мислите да ли би овај дрес Нотингем фореста из осамдесетих могао да продам за 150 евра? Ориђиђи је, адмиралов

  13. Ma nego šta ćeš... To se ne smije pomjerati, inače se raspade. Vidiš da su ga mišOvi izjeli, dječko!

  14. па шалабе, да ми није пришо момак у бусу да ми тражи да продам дрес ја не бих ни питао ово. а капирам да је он био спреман да исуче 100 минимум. Е тако то

  15. Ma zajebavam se, može se prodati, što da ne, budala i kamenja ne može nestati.

  16. Probaj nedje na ovim stranjskim sajtovima..

    Imam i ja Van Bastenov, ovakav:
    http://farm1.static.flickr.com/51/136096915_34c9ae3e9c.jpg
    Al nešto mi se ne prodaje :)

  17. нумем да нађем сајтове :(

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.