Разноразно питање

1. Hm, nikad se ne zna...
    Prati čovjek tržište, pa će valjda da procijeni šta je najisplativije :)

2. Влајко,
    http://vukajlija.com/forum/teme/19675-internet-memi
    Ал многи су нестали, ил су промењени. Нарочито на почетку.

3. fala, GM...ma ja tu temu nijednom nisam gledo, isto mi se vata...nego daj baš da vidim koji je to klinac.

4. Zajebah se, htedoh reci 19.

5. Ae dogovori te sami s sobom jebo vam covjek.

6. 19. je sigurno, sad proverih.

7. E ako je 19. bićete uskraćeni za mene... Hendikep u pičku materinu.

8. 18. Pufnasta, mojne širiš dezinformacije :)

9. Shvatio sam i posle prvog posta :)

Ne mogu jebiga ni tada. 17. se vrćem u Dojčland.

10. Aj bre ne zajebavajte ljude, 18. juna je okupljanje.

11. Ja pokusavah samo da vas postedim necijeg prisustva, a vi tako? Nezahvalnici!

12. Ja pokusavah samo da vas postedim necijeg prisustva, a vi tako?

Да.
    Да испоштујемо поенту теме.

13. Imam jedno pitanje za iskusne pravnike iz oblasti krivičnog prava... spremni?

14. Ma jebite se, idem sad da napravim sranje pa će mi sudija sve objasniti.

15. Imam jedno pitanje za iskusne pravnike iz oblasti krivičnog prava... spremni?

Jebiga, nisam bio tu. A i da jesam, ne bih ti pomogao, jos nisam polozio Krivicno pravo :)

16. Оће неко да изиграва дебелог Амера са мном, и да ми помаже у пљувању Канађана?

17. Било кад, ЈуТјуб клипови везани за Канаду :))
    нпр
    http://www.youtube.com/watch?v=GF1b1pf9DRY

18. Zar nije bolje trolovati amere? I zanimljivije. I zdravije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.