Разноразно питање

1. Мени је исти ђаво, само да тролујем неког, Канађани ми први пали на памет лололо

2. Гледао сам синоћ ХАМЈМ где су причали о канадским секс позама, па ми паде на памет мало њих да зајебавам :))

3. Jel zna neko jel moze na netu da se nadje knjiga On the road pisca Jack Kerouac, ali prevedena na srpski!

4. Lol-e, vidim ispusices ti za Thompsona. Siso.

5. Иш са теме! Договарајте се за концерт тог ХиМена на ПВТу.

6. Јел дозвољено вртети се колима на кружном току кол'ко 'оћеш?
    Данас сам кренуо да направим 47 кругова (46 ми је рекорд), али сам после седмог одустао. Завртело ми се у глави. А и овај кружни на НБГ је већи од оног на дедињу. Тамо сам поставио рекорд.

7. dokle imaš goriva je dozvoljeno. tako su meni rekli

8. Тај фазон, до јаја! Једном сам исто тако се вртео доста дуго, и видео интервентну из једног правца како наилази. Само сам продужио у прву траку.

9. Imam ja pitanjce.

Namestio sam nekad da mi automatski nakod donwload-ovanja(open jpg afterdownload) slike program otvori tu sliku. Sada ta opcija da se vrati na staro odma nestane, cim downloadujem pojavi se i nestane i program je otvara. Koristim Chrome, pa ako ne zna kako da vratim na staro, to jest da mi ne otvara bio bih mu zahvalan

10. Када ће људи почети да у поље за дефинисани израз мећу по 2 (ил више) реченице?

11. Како ће да се одржи Бир Фест ако је забрањена продаја алкохола после десет?

12. Moraće da daju pivo za džabe - to nije zabranjeno.

13. pa.. brate.. da.. o.o
    koj trip.

14. Како ће да се одржи Бир Фест ако је забрањена продаја алкохола после десет?

Па мораће да дозволе само то вече :))
    МОРАЈУ!!!

15. UDBA će dozvoliti sigurno.

Nego koliko godina se dobije za pokušaj ubistva vatrenim oružjem kod nas?

16. Електричар од 2 године до 35 година, све то варира од финансијске ситуације код оптуженог.