Разноразно питање

  1. Da li možemo objektivno da saznamo stvarnost oko sebe?

    mnogi su pokusali da dokayu postojanje sveta van nas samih, ali nikome to jos nije poslo za rukom, najčuveniji je svakako Dekartov pokušaj i ono čuveno cogito ergo sum.

    a, može i Matriks da se odgleda, bavi se istom temom samo na zabavniji način

  2. Vasbalnare, ova pitanja mi lice na teme podforuma Filozofija sa jednog foruma Srba u dijaspori. Pored njih su tu i teme "Baja vs. Zare&Goci - okrsaj velikih umova" i "Zasto je svet otisao tu gde jeste, zasto mene niko ne razume i zasto danasnja filozofija nema razumevanja za moje delo"

  3. Za Vlasuralja:
    Pročitaj bilbiju tu imaš odgovore na sva pitanja.

  4. @Salmonel:
    To jesu stvarna i veoma teška filozofska pitanja; moja poenta je bila da se našalim na račun pitanja u ovoj temi, pošto ovde ljudi postavljaju pitanja u rangu "Da progutam ili da ispljunem?" To se zove meta-humor, madafakr!
    (Ponekad se osećam kao budala što moram da objašnjavam tako očigledne stvari.)

    Pročitaj bilbiju tu imaš odgovore na sva pitanja.

    Da, pročitao sam, onda sam je spalio i ispišao se po ostacima.

  5. Bilbiju teško da si pročitao al ajd. Kako si samo kul. Jel tebi pravo ime Rastko?

  6. Misliš kao onaj gej monah iz srednjevekovne Raške? Ne.

  7. Mislim kao Pocesta. Jesi to ti?

  8. Misliš kao onaj gej monah iz srednjevekovne Raške? Ne.

    САВО НИЈЕ БИЈО ГЕЈ НЕГО ЈЕ ЈЕБО И ПОКРШТАВО!!! СТИДИ СЕ ДЕЧАЧЕ ДА НИЈЕ ЊЕГА НЕ БИ САД ТИ САД ИМО ТАЈ КОМПЈУТЕР ДА КУЦАШ БУДАЛАШТИНЕ!!1

  9. Ja sam previše kul da bih bio Pocesta.
    A ako je mali Pocesta jedina osoba koja drugačije razmišlja od tebe, a sa kojom si se susreo u svom 24 godine dugom životu (pošto vidim da ga stalno koristiš kao epitomu liberalizma ili kako si ti to već definisao u svojoj glavi) – onda te iskreno žalim. I Pocesta je zastranio u poslednje vreme, postao je radikalni anarhista ili komunista, koliko mogu da vidim na njegovom FB pejdžu. Mislim, nema ništa loše u tome što se loži na komunizam, to je super sistem u teoriji, ali samo u teoriji, po mom skromnom mišljenju.

  10. Ovo što kaže David (Biblijsko ime, tako da on sigurno zna), samo nije Savo izmislijo kompujter nego Tesla.

  11. Ovo što kaže David (Biblijsko ime, tako da on sigurno zna), samo nije Savo izmislijo kompujter nego Tesla.

    САВО ЈЕ УТРО ПУТ НИЏИ!!1 НИЏО БИ СЕ ЗВАО МЕМЕТ ТУРКОГЛУ И ВАЉО БИ ХАШИШ ПО ПРЕДГРАЂУ ЦАРИГРАДА ДА НИЈЕ БИЛО САВА!!1

  12. samo nije Savo izmislijo kompujter nego Tesla.

    Kompjuter je izmislio Alan Tjuring, inače stvarno gej.

  13. Кад је струју измишљао ТЕСЛА, Алан Тјуринг сисао је весла! Опааааааааааа!

  14. No no ne prodaje se ne smu od ovi' demokrata. A mislim da ja Pocestu prvi put pominjem ovde tako da ga ne koristim stalno a i nismo se susreli. Valsibarn- previse kul da bi bio Pocesta a premalo da bi bijo Rastko.

  15. to je super sistem u teoriji, ali samo u teoriji, po mom skromnom mišljenju.

    Nedo bog da Japancima ikad padne na um da postanu komunisti, još bi im i uspelo.

  16. SAVO UTIRE!!1 Jbt ti sve neke gejeve znas, nadji nesto strejt decxho.
    Pitanje za medatore: sto mi obrisaste aparat za varenje a celu noc je preziveo, nije bila toliko losa? Ili mi se to Brana sveti pa brise jer je ktitor i moze mu se!?

  17. Šta fali gejevima? Ja volim gejeve.

  18. Šta fali gejevima? Ja volim gejeve.

    Како шта фали! шутираду их цигани шутираду ги господа! то бре све ненормално дошло са запада да загади ову државу бре! девијација деградација девалвација! срамота бре зову државу срамота зовај народ! то болес неизлечива треба да ћути и пуши а не да ги парадира по престоницу! ЋУТИ И ПУШИ! то треба да буде идеја водиља згејеви начи да је у кућу с партнер и да се лижу он њега он њума и да ћуту а не да парадирају ко да је то тобож пожељно боже сачувај!

  19. Samo siri ljubav al ne okreci im ledja. I ne znam sto si takav prijemnik jbt. Bez obzira sto se ne slazem sa tvojim misljenjem ja mogu da te cenim i razumem ali ti imas problem definitivno e sad koji ne znam, dal je kriza identiteta, zelja da budes drugaciji pa se upinjes u tome ili nesto drugo. Pa potreba da zvucis pametno. Opusti se. A npr ja se sa 90% dzimijevih stavova ne slazem ali ga cenim i njegovo misljenje i smatram ga pametnim covekom iako i on nekad tera uz kurac bez razloga ali ti ga preteras.
    Edit: David +1111

  20. Gej nam je na novčanici od 5000 dinara.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.