Разноразно питање

  1. Meni je ona nešto konjasta, da budem iskren, ali šta znam ja...

  2. Зашто не могу да направим реакцију кад ископирам оно из адрес бара овог гифа?
    https://lh3.googleusercontent.com/-UuFRykHTezw/T6Bf3nqz_oI/AAAAAAAAPYg/gtmrYmesmTA/s399/3.gif
    Пише ми "Morate uneti URL do GIFa".

  3. Шчим? Не видим, има само један празан ред изнад текста.

  4. Kako ne vidiš leptejebo, ajd rifrešuj stranu. Mada, ja napravio test reakciju pre pe-šes minuta sa ovim gifom i još mi se ne pojavljuje.

  5. Чему овај подфорум "Нешто"?

  6. Рифрешујем, али се опет не види. Не видим ни смајлије на фејсу, нестају ми, јебем их. Претпостављам да је исти узрок.

  7. Stivene, probaj neki drugi link do tog gifa ovaj ti nije dobar
    Rosoneri, u tom forumu postuju trajno banovani članovi :)

  8. Даде ми идеју, Брусе. Отворио сам гугл у другом табу, превукао гиф и нашао ми је више оваквих.

    Имам 2 питања.

    1. Кога је убио Мелкијадес кад је добио 100 дана?
    2. Зашто је Кизо банован? Његов спем има више смисла него добар део озбиљних постова чланова овог форума.

  9. 1. Кога је убио Мелкијадес кад је добио 100 дана?

    Samog sebe.

    2. Зашто је Кизо банован? Његов спем има више смисла него добар део озбиљних постова чланова овог форума.


    Његов спем

    спем

  10. Требало је под наводнике да ставим ту реч. Јер то што ти сматраш спемом, у овом случају, најчешће има више смисла него неке читаве теме које смо ти или ја отворили. Или је макар духовито.

  11. Ne valja vam to što ćerate takve ljude sa sajta.

  12. Још питања.

    Костићу, замисли следећу ситуацију. Дођеш на сајт, а све и једној особи која ти је некад стала на жуљ си успео да нађеш разлог за бан. Сви удаљени. И шта сад ти као модератор да радиш? Је л' би осетио да ти је живот изгубио смисао?

  13. Mali offtopic od trenutne teme, ali da li neko od moderatora moze da mi kaze ko ima najveci broj definicija na sajtu. Ne prosek i ostalo, samo broj definicija. Hvala.

  14. Electro, pa jebote. Ođe se radi o čoveku, čoveku koji bi utra to lagano mogao da budeš ti ili neki tvoj mio lik odavde a ti se interesuješ za StrajuKG?

  15. Meśa
    Ne valja vam to što ćerate takve ljude sa sajta.

    нормално да не ваља.
    костићу, ја имам овакво питање:
    ако отераш људе који овај форум многима од нас чине интересантнијим (кад кажем "нас", мислим на ауторе овде), кад убијеш поенту седења овде, да ли заиста мислиш да ће ти исти аутори имати мотивацију и да пишу овде? океј, постоји одређени број аутора који на форум не залазе а пишу добро, али понекад претерујеш. чак штавише, много често за мој укус. у чему је фора? је л' све ово зато што ти у риллајфу ништа не иде по вољи, па онда овде испољаваш своје хирове и доказујеш да си битан?

    ако нећеш на ово да одговориш, реци ми макар зашто је тих пешес постова које карактеришеш као "спем" толико проблематично, да морају да се обришу, а аутор буде банован?

    спроводите бре неку ригорозну политику овде, па за који курац, шта треба, да дођем овде за који месец и да ми причају шта да радим и како да проводим своје време? зајеби то.

  16. Electro, pa jebote. Ođe se radi o čoveku, čoveku koji bi utra to lagano mogao da budeš ti ili neki tvoj mio lik odavde a ti se interesuješ za StrajuKG?

    Izvini, ali ne znam o cemu se radi. I ne provodim ovde previse vremena da bi me zanimalo.. A i zar je zabranjen jedan mali offtopic? Izvini jos jednom sto sam pitao..

    Hvala Bacje..

  17. Ne moraš se mene ništa izvinjavat a bogomi kako je krenulo moraćemo se svi počet izvinjavat od logovanja pa sve dok ne klikneš Odjava.

  18. Ja sam tu Koštunica... retko banujem i samo za krupna sranja, Melkijades je nešto u problemu sa svojim nalogom - ima zaštitni ban dok se ne reši situacija, kizo me nasmeje kad pročitam neke postove (da ne lažem - uvek me nasmeje), ali družba je družba, a služba je služba - ja se tu ne bih petljao u odluke po pravilniku.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.