Разноразно питање

  1. Zdrav život. Kažu da onaj koji ima prirodne podočnjake ima problema sa bubrezima. A i treba što više vremena da provodiš napolju.

  2. ko ima podočnjake taj znači da je alkoholičar ko i onaj maršićanin

  3. Imao sam u mladosti probleme sa bubrezima, ali sam operacijom to sve sredio. Ali ostadose podocnjaci.

  4. Moram da sredim nekako, ne vole to picke. :)

  5. Ja bih ipak da skinem.

  6. Da ponovim stivenovo pitanje od pre par strana i pitam gde je stiven vređao moderatora.Kad kaizen planira da razmoduje stefilokoku.

    Нисам му опсовао никога, нисам га послао у пичку материну, нити најео говнима. Он да може да докаже да је то вређање, не би брисао пост. Уосталом, само сам одговорио на тему. Али не вреди, батали.

  7. Вјероватно нека операција, папет мастеру...
    Знам лика који је радио на пијаци неких десетак година, па оде у 5 ујутру да поређа робу по оној хладноћи и киши и снијегу и има сад подочњаке црне у пичку материну, сви би рекли да је наркоман...

  8. Знам лика који је радио на пијаци неких десетак година, па оде у 5 ујутру да поређа робу по оној хладноћи и киши и снијегу и има сад подочњаке црне у пичку материну

    Ladnoća je indirektni krivac, meščini da se taj grejo rakijom.

  9. Није.... Нормалан лик, није стар нпр, не пије, ријетко кад попије пиво...
    Претпостављам да је хладноћа па су страдали бубрези...

  10. E pa jebiga, trebo je onda da se greje :)

  11. Gde bih mogao da prijavim, ili kome, reakciju za brisanje?

  12. I ja sam imao problema sa podočnjacima. Naberi prve deteline mlade sad dok nije počela da se kosi i stavi u toplu vodu. Dve, tri šake na nekih pola litra. Tu vodu sipaj u flašu i dodaj u nju čaj od žalfije, lipe i peršuna pomešan isto oko pola litra. Stavi to u jednu flašu i nek stoji mesec dana na suncu, ali i dodaj supenu kašičicu sode bikarbone. Posle se umivaj svako jutro sa tim. Pozdrav.

  13. A svoju? Mogu li to tamo?

    Video. Hvala.

  14. Zajebava me mobilni. Neće da se napuni, a stalno titra ona džidžamidža kao da se puni. Nije star telefon, nije mi ispadao, nisam ga posipao pivom, nije upadao u čučavac itd. Napuni dvije crte i treću neće dagajebeš. Marka je Samsung thgcpičkematerine, tač skrin i tako to... Zna li ko?

  15. Koliko je star?

    Ne znam, oko godinu dana...

  16. Možda ga prođe vremenom. Ne daji mu tablete ni da gleda. To su te godine, ne brini.
    Vidićeš za godinu, dve kad ti bude tražio da mu rodiš brata. I to nekog Ajfona, Ajpoda, tableta.

  17. Zajebava me mobilni. Neće da se napuni, a stalno titra ona džidžamidža kao da se puni. Nije star telefon, nije mi ispadao, nisam ga posipao pivom, nije upadao u čučavac itd. Napuni dvije crte i treću neće dagajebeš. Marka je Samsung thgcpičkematerine, tač skrin i tako to... Zna li ko?

    Jel ovaj?
    http://www.cellaz.com/photos/news/4257.jpg
    Imam isti.Baterija je retardirana u pm.Da se cjela napuni treba joj godina, prve tri crte se odmah potroše a ove dvije traju mjesecima.Ako ti se baterija brzo ne potroši telefon je vjerovatno pun a to je vjerovatno neka greška koju svi imaju.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.