Pa razlikuju se. Daunovci ne izgledaju kao obicni Kinezi, nego su deformisani. Jebem li ga, ne razumem se.
Daunov sindrom uzrokuje karakteristične crte lica koje, u osnovi, asociraju na istočnjački izgled. Nema veze sam sindrom sa poreklom jer je u pitanju trizomija hromozoma DNK. Evo slika kineskog daunovca.
http://www.chsfs.org/sites/default/files/attachments/WCHCID11573555%2815%29web.jpg
Inače, deca sa Daunovim sindromom su generalno dobre naravi, ne kapiraju pojam laži i prevare, ako te vole - vole te svim srcem. Nisu normalno agresivni, osim kad trpe nasilje u porodici. Pogledaj film Osmi dan pa ćeš videti priču o njima. Deca koja od tebe traže samo da im se osmehneš i pružiš ruku - ništa drugo im ne treba...
А да ли је могућо разазнати да ли је особа са доњновим синдромом кауказоид или монголоид, и по чему?
Mozda po velicini kurca.
Било би мало чудно тако проверити, али што да не.
čitajte malo, sunce vam kalaisano... http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2_%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC
Sad će bananica, ne brini ništa. ololo
a ti si dupli od tog kome je obrisan poster i sad ti je sujeta toliko povređena što su ti mnogi rekli da je poster glup da si sad odlučio da im se osvetiš i naplatiš svoje boli?
А зашто би била, а?
Baš zainat neću nikoga da banujem, a vređanje i poster sam obrisao, pa niko ne može da se uvredi naknadno...
:-)
Rek'o čovek, ako nastaviš raspravku na ovu temu, će te banuje. :)
Ma neću ni njega da banujem, nek se blamira kukanjem za trolovskim posterom koji je imao 6:69 i neka tako zabavlja narod sa svog duplog. :-)
Пример
Глупи глупи трол али ме насмеја :Д
Има ли на Вуки тема Савршено убиство, или нешто слично, или сам ја побркала форуме? Подсети ме ова Пробуди психопату у себи, па се сетих да је било тамо занимљивих ствари.
Meni je to nešto poznato...probaj da guglaš, možda ima.
Svaka čas' kolega! :-)
vrte se ideje po glavi, samo ne smem da pričam :)
Да ли у Кини имају дауновце и како изгледају? По чему се разликују од обиче популације?